Povežite se sa nama

Društvo

TO Cetinje: Građani da ne uništavaju novogodišnje ukrase

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

U toku je novogodišnje ukrašavanje Cetinja i iz Turističke organizacije Prijestonice mole građane da ne dolaze u kontakt sa novogodišnjim ukrasima i dekorativnom rasvjetom iz bezbjedonosnih razloga

U toku je novogodišnje ukrašavanje Cetinja i iz Turističke organizacije Prijestonice mole građane da ne dolaze u kontakt sa novogodišnjim ukrasima i dekorativnom rasvjetom iz bezbjedonosnih razloga.

– Mole se roditelji da povedu računa o svojoj djeci da ne dođu u kontakt sa istim. Apelujemo na sve da ne otuđuju i oštećuju novogodišnje ukrase i dekorativnu rasvjetu koja ne može biti nikome od koristi nakon oštećenja, a ponajmanje gradu –saopšteno je iz TO.

Takođe, pozvali su zainteresovane građane da im se jave kako bi im pomogli prilikom ukrašavanja, odnosno u montiranju novogodišnjih ukrasa i dekorativne rasvjete.

Svi zainteresovani mogu se javiti direktno u kancelarije TOPC, zgrada Prijestonice, ulaz kod Osnovnog suda, kancelarije br. 30, 31 i 32 u periodu od sedam do 15 sati od ponedjeljka do petka. Takođe ih mogu kontaktirati na broj telefona 041/230-250.

Izvor: RTV Cetinje

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije