Connect with us

Društvo

TRKA ZA DIREKTORA POLICIJE: Devet kandidata ispunjava uslove konkursa

Published

on

(FOTO: FB)

Provjera znanja, sposobnosti, kompetencija i vještina kandidata koji ispunjavaju uslove javnog konkursa za radno mjesto direktora Uprave policije održaće se 16. februara, saopšteno je danas iz Uprave za kadrove. Uslove konkursa ispunjava devet kandidata.

“Postupku provjere kompetencija, znanja i sposobnosti mogu pristupiti samo kandidati sa Liste kandidata koji ispunjavaju uslove predmetnog konkursa: Dragan Radonjić, Dragan Klikovac, Zoran Brđanin, Zoran Braunović, Dražen Vuković, Milan Delić, Dragan Arsović, Siniša Kovačević i prof. dr Vojo Laković“, navode u Upravi za kadrove.

Kako se dodaje, provjeru kompetencija, znanja i sposobnosti kandidata obavlja Komisija.

“Postupak provjere počinje testiranjem u pisanoj formi. Testiranje u pisanoj formi podrazumijeva izradu pisanog rada koji sadrži sagledavanje prioriteta i predloga za unapredenje procesa rada, odnosno stanja u oblasti rada za koju se kandidat imenuje, odnosno postavlja”, ističu u Upravi.

Pojašnjavaju da se potom obavljaju strukturirani intervjui sa svakim kandidatom koji je ostvario više od 50 odsto bodova na testiranju u pisanoj formi.

“Na strukturiranom intervjuu kandidat pred svim članovima Komisije izlaže pisani rad, nakon čega se kandidatu postavljaju pitanja. Na strukturiranom intervjuu ocjenjuju se kompetencije, liderstvo; usmjerenost na rezultate; saradnja: komunikacija i inovativnost”, zaključuju u Upravi za kadrove.

 

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije