Connect with us

Društvo

TROŠI I NOVA VLAST: Za policijska vozila preko dva miliona eura

Published

on

Vlada Crne Gore, odnosno Ministarstvo finansija i socijalnog staranja, izdvojiće 2.150.000 eura za nabavku vozila za potrebe Uprave policije.

“Vlada Crne Gore zadužuje Ministarstvo finansija i socijalnog staranja da za potrebe nabavke novih vozila za Upravu policije putem finansijskog lizinga sa obavezom povraćaja predmeta lizinga daovaocu lizinga nakon isplate svih rata lizing naknade obezbijedi iznos od 2.150.000 eura”, navodi se u Informacija o nabavci vozila za potrebe Uprave policije koju je danas usvojila Vlada.

Takođe, kako se navodi, zadužuje se Uprava za katastar i državnu imovinu da u saradnji sa Upravom policije u što kraćem roku sprovede postupak nabavke vozila za potrebe Uprave policije putem finansijskog lizinga sa obavezom povraćaja predmeta lizinga daovaocu lizinga nakon isplate svih rata lizing naknade.

Uprava policija je tražila od Vlade da pokrene postupak nabavke u što kraćem roku, jer postoji mogućnost, kako se navodi, da policijski službenici ostanu bez vozila i neće moći da izvršavaju svoje redovne zadatke i poslove što može itekako usporiti rad Uprave policije.

U aprilu ove godine ističe ugovor o nabavci 130 vozila putem finansijskog lizinga sa obavezom povraćaja predmeta lizinga davaocu lizinga nakon isplate svih rata lizing naknade, koji je otpisan 23. februaru 2018. godine.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije