Povežite se sa nama

Društvo

Uhapšeni Petrović, Maraš, Klikovac i Mugoša: Osumnjičeni za nelegalnu eksploatacije šljunka iz korita Morače i Cijevne

Objavljeno

-

Danilo Petrović
Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Televizija Vijesti nezvanično saznaje da se traga za direktoricom firme Montenegro petrol Andreom Šuškavčević – Novović, koja je juče otputovala za Srbiju

Vlasnik preduzeća Cijevna komerc Danilo Petrović, direktor firme Pe-Mar Predrag Maraš, kao i Jovica Klikovac i Milivoje Mugoša, uhapšeni su zbog nelegalne eksploatacije šljunka iz korita rijeka Morače i Cijevne i protivpravnog zauzimanja državnog zemljišta.

To je Televiziji Vijesti potvrdio osnovni tužilac u Podgorici Vukas Radonjić, po čijem nalogu su osumnjičeni i uhapšeni.

Dodao je da se traga za još jednom osobom a kako nezvanično saznaje Televizija Vijesti, riječ je o direktorici firme Montenegro petrol Andreji Šuškavčević – Novović, koja je juče otputovala za Srbiju.

Istovremeno policija je kontrolisala i preduzeća Deva, Bemaks i Čelebić, ali su oni posjedovali određenu papirologiju, koja će biti predmet provjera.

Kako Televizija Vijesti saznaje jutros je policija kontrolisala ukupno 12 lokacija.

Na pet su zatekli mehanizacije navedenih firmi u krivičnom djelu, dok na jednoj je bila samo mehanizacija čije vlasništvo tek treba da se utvrdi.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije