Povežite se sa nama

Vijesti

Abazović: Napadnuti su svi vidovi mafije, obračunali smo se s narko-kartelima…

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

“Svi su se pribojavali bankrota, ali se to nije desilo. Onda su se pribojavali da neće biti sezone, ali su rezultati bili impresivni. Nismo štedjeli sebe, kao što nećemo ni one koji su kršili zakon i koristili državu za ostvarivanje svojih interesa”

Crna Gora je prije godinu dana dobila Vladu poštenih ljudi, poručio je u video poruci Dritan Abazović, potpredsjednik Vlade Crne Gore u video-poruci koja je puštena na prezentaciji povodom obilježavanja prve godine rada Vlade.

Abazović je na službenom putu u Ujedinjenim Arapskim Emiratima (UAE).

“Nadam se da će svaka naredna imati poštene ljude. Uradilo se mnogo, napadnuti su svi vidovi mafije. I pored svih nedaća, odmah smo se dohvatili posla i pokušali da damo maksimum da bi Crna Gora krenula poštenim putem. Svi su se pribojavali bankrota, ali se to nije desilo. Onda su se pribojavali da neće biti sezone, ali su rezultati bili impresivni. Nismo štedjeli sebe, kao što nećemo ni one koji su kršili zakon i koristili državu za ostvarivanje svojih interesa. Obračunali smo se s narko-kartelima, duvanskom mafijom, građevinskom mafijom”, istakao je Abazović.

On je rekao da će se boriti da zaštite životnu sredinu.

“Cilj je da Crnu Goru učinimo evropskom državom. Moramo da damo gas u evropskim integracijama. Nikad nećemo podržavati polarizaciju i svađe, samo ćemo podržavati kompromise. Najbolje stvari tek predstoje. Moramo da bildujemo demokratski kapacitet. Nek nam je sretna godišnjica. Nadam se da će Crna Gora bilježiti samo uspjeh”, poručio je Abazović.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
1 Komentar
Prijava
Notifikacija
guest
1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Zekovic Bobo
Zekovic Bobo
07.12.2021. 14:47

Veliki mlinu za prazne, lazave fraze. Glumcino bez talenta, iskrenosti i dobronamjernosti. Galamdzijo koji svojom bukom skrivas svoja nepocinstva. Obracunao si se sa kriminalom? A sto ti onda u Crnoj Gori kolo vodi i vlast vrsi Srpska okupatorska crkva, u ciju si korist pokrao Crnogorskim gradjanima njihovo neprocjenjivo blago, svetinje, cast, slobodu i pravdu. Tvoj ogromni ego ti nedozvoljava da priznas da je Srpska okupatorska crkva i njene politicke i vojne sekcije, nosioc razvoja svih kriminala, korupcija, zlostavljanja, etnickog ciscenja, sverca i svega najgoreg u Crnoj Gori, ubijajuci tako dusu, srce i ponos gradjana Crne Gore do potpunog istrebljenja. Ostaje samo jedno pitanje na koje neces nikako da odgovoris. Zasto si i po kojoj cijeni ti u vrhu nikad korumpiranije, nesposobnije, neprijateljskije i stetnije vlade u Crnoj Gori? I Ravijojla Viola von Kramon zapazila je tvoj destruktivni talenat cime si zasluzio njenu snaznu podrsku iz neofashistickog coshka korumpirane upravljacke birokratije EU.

Sponzor

Najčitanije