Povežite se sa nama

Vijesti

Abdić: Borovinić Bojović najdirektnije odgovorna za tragičnu zdravstvenu situaciju u Crnoj Gori

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Ministarstvo zdravlja pokazalo je danas, još jednom, koliko je izgubljeno u vremenu i prostoru promašivši spinom kojim se pokušao predstaviti DPS kao neko ko tajno stoji iza jutrošnjeg građanskog protesta, ocijenio je član Predsjedništva DPS Crne Gore Dr Nermin Abdić, uz poruku da je Jelena Borovinić Bojović odgovorna za tragičnu zdravstvenu situaciju u državi.

-Gospođo Borovinić, za razliku od gurua vaše Vlade Milojka Spajića, koji djeluje tajno i organizovano i kad nas zadužuje i kada, umjesto Vas, propisuje zdravstvene mjere, kao tokom ljetošnje turističke sezone, mi djelujemo javno, direktno i konkretno- poručio je Abdić.

Zato, kako kaže, direktno i javno saopštava da je upravo ministarka zdravlja odgovorna.

-Odgovorni ste jer ste nesposobni da nametnete adekvatne mjere i da ih neposredno sprovedete na terenu, Vi ste odgovorni jer ste, sa kolegama iz Vlade, primjer neodgovornog ponašanja i kršenja mjera, Vi ste odgovorni jer ni premijeru nijeste uspjeli da objasnite zašto treba da se vakciniše. Zbog svega ovoga – Vi ste najdirektnije odgovorni za gubitak desetina ljudskih života koji su mogli biti sačuvani da ste se bavili svojim poslovima na odgovarajući način- zaključio je Abdić.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije