Povežite se sa nama

Vijesti

BEČIĆ: “Bićemo na braniku evropskih i evroatlanskih vrijednosti”

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Predsjednik Skupštine Crne Gore Aleksa Bečić, nakon sastanka sa specijalnim predstavnikom Evropske unije za dijalog Beograd – Priština i druga regionalna pitanja Zapadnog Balkana Miroslavom Lajčakom, poručio je da je i dalje nepokolebljivo opredjeljenje da, usvajanjem evropskih vrijednosti Crna Gora još brže korača na evropskom putu

Kako je istakao u tviter objavi, imao je zadovoljstvo da u Skupštini Crne Gore bude domaćin specijalnom predstavniku EU za dijalog Beograd – Priština i druga regionalna pitanja Zapadnog Balkana, Miroslavu Lajčaku.

“Nakon razgovora u četiri oka, razgovor smo nastavili i sa našim saradnicima, kojem je prisustvovala šefica Delegacije EU u Podgorici, Kristina Oana Popa. Mom ličnom i našem velikom evropskom prijatelju ponovio sam svoje nepokolebljivo opredjeljenje da, usvajanjem evropskih vrijednosti i bržim ispunjavanjem zadataka sa naše evropske agende, još brže koračamo na našem evropskom putu. Uvijek ćemo biti na braniku evropskih i evroatlantskih vrijednosti”, napisao je predsjednik Skupštine.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije