Povežite se sa nama

Vijesti

Danilović: Nedopustivo građanima obećavati promjene, a onda završiti u naručju nepromijenjenog DPS-a i njenog lidera Mila Đukanovića

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Ujedinjena Crna Gora konstatuje da je danas lakše uočljivo zašto nijesu prošle izmjene zakona kojima su lokalni izbori trebalo da se objedine na proljeće. Neophodno je bilo održati izbore i sada, u tri opštine, kako bi se pojedine strukture i subjekti iz naše većine bolje i “adekvatnije” pozicionirali, kaže lider Ujedinjene Crne Gore Goran Danilović.

– UCG odbacuje svaku mogućnost da se lokalni nivo biranja iskoristi kao kratki prelazni period za povratak DPS-a u “igru”. Ujedinjena samostalno nastupa na izborima u Mojkovcu i javno se obavezujemo da nećemo ulaziti u bilo kakve kalkulacije sa listom DPS-a u postizbornom periodu – navodi se u saopštenju.

Danilović ističe da bi bilo nedopustivo građanima obećavati promjene, a onda završiti u naručju nepromijenjenog DPS-a i njenog lidera Mila Đukanovića.

Očekujemo da se tim povodom do dana izborne tišine oglase i prvaci preostalih lista kako bi svakom biraču u Mojkovcu naše namjere bile jasne.

Bez suštinske programske i personalnih promjena, bez svrstavanja u red zaista demokratskih partija, DPS ne može biti partner pobjedničkim koalicijama sa prošlogodišnjih izbora, čak ni na lokalnom nivou. Ili, možda, i može samo prije dana glasanja oni koji na to računaju treba tako nešto i javno da saopšte. Nakon toga, ako obezbijede parlamentarni status, neka im je sa srećom – istakao je Danilović.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
1 Komentar
Prijava
Notifikacija
guest
1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
BMX
BMX
29.11.2021. 13:33

Danilovicu, da izadjes samostalno na bilo koje izbore u Crnoj Gori, sanse da predjes cenzus ti i tvoja partija, granice se sa naucnom fantastikom. DPS, svidjelo se to tebi i tvojoj bratiji, je samostalno NAJJACA partija u zemlji i ima najvise poslanika u parlamentu. Sa 40 % podrske gradjana oni su nezaobilazan politicki faktor u Crnoj Gori i to ce vam biti jasno, prije ili poslije, kada ovaj srednjovjekovni velikosrpski i litijski delirijum prodje i Crna Gora bude u EU

Sponzor

Najčitanije