Povežite se sa nama

Vijesti

ĐELJOŠAJ: Loša poruka ako direktor HE Piva ostane na funkciji

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Predsjednik Opštine Tuzi i lider Albanske alternative Nik Đeljošaj ocijenio je da bi bila loša poruka ukoliko bi direktor Hidroelektrane (HE) Piva Radomir Radonjić ostao na funkciji, nakon što je putem društvenih mreža uputio uvrede albanskom narodu i predsjedniku Force Genciju Nimanbeguu

Đeljošaj je u Jutarnjem programu TVCG, tokom Prelistavanja štampe, rekao da danas imamo katastrofalnu situaciju u kojoj javni funkcioner vrijeđa narode, vjerske zajednice i poslanike.

“Uputio je toliko pogrdnih riječi, da sam se pitao je li moguće da on još uvijek nije smijenjen. On ima nadređenog, i ako on nije reagovao…ne možemo da se oglašavamo samo. Da se neki sekretar u Opštini Tuzi tako ophodio javno prema bilo kome, ne bi ostao dva minuta na toj poziciji”, rekao je Đeljošaj.

Loša poruka je, kaže, ako bi on i dalje ostao na funkciji.

“Sankcije, 20 odsto od plate, to je nešto što je mizerno, s obzirom na ono što je javni funkcioner napisao, ili izgovorio, a nažalost misli. Jer što misli, to je napisao, i vjerovatno prenosi na zaposlene, porodicu, društvo i to moramo da spriječimo”, rekao je Đeljošaj.

Svi poslanici da podrže smjenu vlade

Govoreći o političkoj situaciji u Crnoj Gori, on je rekao da bi bilo logično i moralno da inicijativa o smjeni aktuelne vlade krene od svih poslanika u crnogorskom parlamentu, kako bi se ostavio rok za eventualni dogovor o novoj ili prelaznoj vladi.

rekao da najveći dio građana i poslanika smatraju da aktuelna politička situacija u Crnoj Gori nije održiva.

Kazao je da su spremni da podrže inicijativu za smjenu vlade, ukoliko je pokrene Demokratski front (DF).

“Oni je nijesu pokrenuli i iskreno ne razumijem zašto to nijesu uradili do sada. Toliko su poniženja imali od ove vlade, da je to nevjerovatno. Iskreno, nikad ne bih mogao da istrpim ono što su oni istrpili od ove vlade, a da ne pokrenem pitanje povjerenja”, rekao je Đeljošaj.

Navodeći kako je siguran da građani nijesu glasali za ovakvu vladu, Đeljošaj je rekao da je možda i bilo potrebno da imamo  ovakvu vladu.

“Mislim da je sada ispod nivoa za državu koja je članica NATO saveza da nas predstavlja ovakav premijer”, ocijenio je Đeljošaj.

Komentarišući epidemiološke mjere, on je rekao da bi trebalo naći kompromis između mjera i ekonomije, te da je najbolja poruka da se vakcinišemo.

“Da smo se vakcinisali ne bismo danas razmišljali o tome hoće li biti proslava na otvorenom”, rekao je Đeljošaj.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije