Povežite se sa nama

Vijesti

DOŠLJAK: “Dominantnost ideja DPS-a osjetila se prethodnih godinu”

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Cilj Demokratske partije socijalista (DPS) je da se kroz reforme vrati na poziciju stožera državne politike i punim kapacitetom nastavi da brine o Crnoj Gori evropskih vrijednosti, kazao je član Predsjedništva te partije Draško Došljak

On je, na opštinskoj izbornoj konferenciji u Šavniku, rekao da se dominantnost ideja DPS-a najbolje i najjače osjetila u ovih godinu kada je, kako je naveo, na sceni do izražaja došlo srednjovjekovno idejno zarobljeništvo aktuelne vlasti.

“Reforme DPS-a znače kadrovsko i programsko jačanje i sučeljavanje sa realnošću, našom i crnogorskom, u vremenu kada su ugroženi najvitalniji interesi građanske Crne Gore i to od ove marionetske vlade”, kazao je Došljak.

Prema njegovim riječima, neznavena politika aktuelne Vlade Crnu Goru skreće sa kursa koji vodi ka Evropskoj uniji.

“Nažalost, to je njihov cilj, a naš je da se kroz reforme vratimo na poziciju stožera državne politike i punim kapacitetom nastavimo da brinemo o Crnoj Gori evropskih vrijednosti. Šavnik, kraj koji ima Novicu Cerovića i Borislava Pekića, dobro razumije i tradiciju i Evropu“, naveo je Došljak.

Zbog toga su, kako je rekao, ideje i programi DPS-a u Šavniku u kontinuitetu na visokoj cijeni.

Iz DPS-a je saopšteno da je na konferenciji zajednički konstatovana neophodnost podmlađivanja novog saziva Opštinskog odbora, što je svakako jedan od glavnih aspekata kadrovskog jačanja partije.

„Zaključeno je da su mladi pokretačka snaga i garant da sve ono što su radile prethodne generacije ima dobru šansu za dalji napredak“, navodi se u saopštenju.

Iz DPS-a su rekli da će novi saziv Opštinskog odbora u Šavniku brojati 66 članova – 44 novoizabrana i 22 po funkciji.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije