Povežite se sa nama

Vijesti

DPS Mojkovac: Spinovi propagandističkog glasila dokaz straha od poraza nacionalističkih partija

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Koliki je strah u redovima nacionalističkih stranaka od novog izbornog poraza u Mojkovcu, najbolje govori i to što su pribjegli korišćenju desničarskih tabloidnih portala za širenje manipulacija i neistina, saopštili su iz DPS Mojkovac.

– Razumijemo da imaju i razlog za to, jer su svjesni snage Demokratske partije socijalista, ali upravo i onoga što ih najviše boli i povodom čega manipulišu – partijskog jedinstva koje je tokom cjelokupnog proteklog perioda ojačano u Mojkovcu – navode u saopštenju.

Iz tog razloga, kako navode, spinovi plasirani putem internet sajtova koji oduvijek služe isključivo za promociju mržnje, šovinizma i podjela, jedino govore o našim konkurentima i njihovom velikom strahu od novog poraza.

– Ne brinite vi za Demokratsku partiju socijalista, naročito ne u Mojkovcu. Jači smo i složniji nego ikad, a u to ćete se još jednom uvjeriti petog decembra. Umjesto što plasirate laži o nama, bolje bi vam bilo da, u vama svojstvenom maniru, već počnete da smišljate alibi za poraz koji vas čeka za desetak dana. Bolje od toga ne umijete. Vlada premijera Markovića, kao i prethodne Vlade kada su u pitanju razvojni investicioni projekti u Mojkovcu, i na sjeveru države, pokrenuli su konkretne aktivnosti koje prepoznaju građani naše opštine ali i čitave Crne Gore. Oni će se i valorizovati političkom i građanskom podrškom u interesu boljeg i kvalitetnijeg života svih građana – poručili su iz DPS Mojkovac.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije