Povežite se sa nama

Vijesti

DPS Mojkovac: Zloupotrebi državnih resursa u predizborne svrhe, pridružile se i Krivokapićeve kćerke

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Na mojkovačkim ulicama sve je češće uočljivo prisustvo automobila sa državnim registarskim oznakama, što jasno ukazuje da vlasti ni najmanje ne mare za preporuke OEBS i ODIHR koje se odnose na kritike funkcionerskih posjeta i generalno funkcionerske kampanje, saopšteno je iz DPS Mojkovac.

– Nažalost, ni tu nije kraj jeftinim igricama koje utiču na izbornu volju građana. Naime, kćerke premijera Zdravka Krivokapića prilično su aktivne na terenu, gdje agituju za koaliciju iza koje kao zvanično ne stoji Krivokapić, ali čija je on personifikacija na političkoj sceni.

Skandalozno je da premijerove kćerke, za ovu predizbornu aktivnost, koriste službeno vozilo iz pratnje predsjednika Vlade, što jasno ukazuje na to da se kampanja “Ne damo Mojkovac” sprovodi o trošku građana Crne Gore – navodi se u saopštenju.

Kako ističu, uz sve primjere protivzakonitog trošenja novca građana, postavlja se pitanje krajnje nedemokratske atmosfere u kojoj se ovi izbori održavaju, imajući u vidu svakodnevno vršenje pritiska na birače u Mojkovcu.

– Zato moramo sačuvati Mojkovac i zato se Mojkovac mora oduprijeti, onako kako je to činio prethodnih 12 godina – poručuju iz DPS Mojkovac.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije