Povežite se sa nama

Vijesti

ESKOBAR: SAD uz sve koji podržavaju suverenu i građansku Crnu Goru

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

“Sjedinjene Američke Države stoje uz sve one koji podržavaju suverenu, inkluzivnu i građansku Crnu Goru”, kazao je zamjenik pomoćnika državnog sekretara za Evropu i Evroaziju Sjedinjenih Američkih Država (SAD) Gabrijel Eskobar

Eskobar  je to kazao tokom sastanka sa crnogorskim premijerom Zdravkom Krivokapićem.

Kako je saopšteno na Tviteru američke ambasade u Podgorici Eskobar je na sastanku podstakao premijera Krivokapića da zadrži fokus Vlade na reformama neophodnim za ubrzanje pristupanja Crne Gore EU i ohrabrio snažniju ekonomsku integraciju regiona.

“Sjedinjene Američke Države stoje uz sve one koji podržavaju suverenu, inkluzivnu i građansku Crnu Goru”, kazao je Eskobar.

Crna Gora i Sjedinjene Američke Države ostaju postojani NATO saveznici, u borbi za najveće demokratske vrijednosti i ideale, objavio je premijer Zdravko Krivokapić na Tviteru, nakon sastanka sa zamjenikom pomoćnika američkog državnog sekretara Gabrijelom Eskobarom.

Krivoakpić je naveo da je danas imao zadovoljstvo da se susretne sa specijalnim izaslanikom SAD za Zapadni Balkan Gabrijelom Eskobarom.

“Razgovor je protekao u prijateljskoj i produktivnoj atmosferi, uz saglasnost da je za Crnu Goru neizmjerno važna borba protiv korupcije, intenzivna regionalna saradnja i bezrezervna posvećenost naše zemlje EU integracijama”, zaključio je Krivokapić.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije