Povežite se sa nama

Vijesti

Fejzić: Nevjerovatno da državni funkcioneri slave zločince i vrijeđaju neistomišljenike

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

“Što bi rek'o Meša S: ‘Nemam dva srca, jednim da volim,drugim da mrzim’. Ja nikoga ne mrzim, a Crnu Goru volim”, naveo je reis na Tviteru

Reis Islamske zajednice Rifat Fejzić kazao je da nije mogao vjerovati da u Crnoj Gori može doći vrijeme gdje će državni funkcioneri slaviti zločince, a neistomišljenike nazivati “šiptarima”, “ustašama” i “Alahovim Crnogorcima”.

“No, što bi rek'o Meša S: ‘Nemam dva srca, jednim da volim,drugim da mrzim’. Ja nikoga ne mrzim, a Crnu Goru volim”, naveo je Fejzić na Tviteru.

Više državno tužilaštvo (VDT) u Podgorici izdalo je juče nalog policiji da prikupi obavještenja o spornim objavama direktora Hidroelektrane Piva Radomira Radonjića na Fejsbuku.

Radonjić je na toj društvenoj mreži pogrdnim imenima nazivao pripadnike albanskog naroda i građane islamske vjeroispovijesti, Cetinje “ustaškom opštinom”, Crnu Goru “ustaškom državom” , za Fejzića kaže da je “Alahov Crnogorac”, dok opozicionu poslanicu Draginju Vuksanović Stanković naziva “dukljanskom rospijom” i “ženetinom”. Crnogorce je nazvao izmišljenom nacijom.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije