Povežite se sa nama

Vijesti

Gojko Perović: Niko nema pravo da privatizuje stadion i reprezentaciju

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

“Otišao sam da gledam utakmicu, a ispalo je kao da je došao ne znam ko, a ne pop. Postalo je jasno da organizovane navijačke grupe detektuju svakog ko nije iz neke nomenklature bivše vlasti i da kao takav nema šta da traži tamo, ukoliko neće da dobije neke uvrede. Smatram da sam ja uspio da svojim prisustvom dokažem da taj stadion niko ne može da privatizuje”

Niko nema pravo da privatizuje ni stadion pod Goricom, ni fudbalsku reprezentaciju, kazao je arhijerejski protoprezviter podgoričko-kolašinski otac Gojko Perović, govoreći u emisiji “Pop recenzije” o dešavanjima tokom utakmice Crna Gora- Holandija protekle nedjelje.

On je fotografisan na toj utakmici, na kojoj je zajedno sa sinovima pratio reprezentaciju Crne Gore.

Fotografija se brzo proširila društvenim mrežama, a Perović je u kazao da pobjeda crnogorskih fudbalera treba da doživljavamo kao pobjedu svih nas.

“Otišao sam da gledam utakmicu, a ispalo je kao da je došao ne znam ko, a ne pop. Postalo je jasno da organizovane navijačke grupe detektuju svakog ko nije iz neke nomenklature bivše vlasti i da kao takav nema šta da traži tamo, ukoliko neće da dobije neke uvrede. Smatram da sam ja uspio da svojim prisustvom dokažem da taj stadion niko ne može da privatizuje- kazao je Perović.

Istakao je takođe da Podgoricu ne može zamisliti bez priče o Fudbalskom klubu Budućnost.

“Od kako sam došao u Podgoricu čuo sam toliko legendi o trenerima Budućnosti i o generacijama koje su izrodile uspješne poslovne ljude. Brojni ti uspješni ljudi pomažu crkvu i dolaze u crkvu. Sve te legende i anegdote koje sam slušao o podgoričkom klubu ispoljavaju viteške i moralne vrijednosti. Ne mogu zamisliti Podgoricu bez priče o FK Budućnost. Identitet jednog grada je nezamisliv bez fudbalskih društava”, zaključio je Gojko.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije