Connect with us

Vijesti

IVANOVA KORITA: Požar u hotelu “Monte Rosa”

Published

on

Izvor: Cetinjski list

Požar koji je izbio na hotelu „Monte rosa“ na Ivanovim koritima brzo je ugašen, prema raspoloživim informacijama nije bilo povrijeđenih, a pričinjena je znatna materijalna šteta.

Prema riječima komandira cetinjske Službe zaštite i spašavanja Miloša Ćećanovića požar im je prijavljen u 12 sati i 23 minuta nakon čega su se sa troje vozila uputili ka Ivanovim koritima.

mr1

U akciji gašenja je učestvovalo šest vatrogasaca, a odmah sam pozvao kolege iz Kotora koji su stigli sa cistjernom i manjim autom. Akciji gašenja se pridružio i mještanin Jovo Ćutko sa svojom cistjernom, a u pomoć smo pozvali i specijalizovano vozilo cetinjskog vodovoda, jer u prvom momentu nijesmo znali koliki je razmjer požara – kazao je Ćećanović za Radio Cetinje.

O ne rekao da je požar brzo ugašen iako je vatra bila zahvatila drveni dio fasade na objektu.

mr2

Vlasnik hotela Dragan Čavor kaže za Radio Cetinje da je najveća šteta pričinjena na vanjskoj fasadi ali da unutrašnjost hotela osim nekoliko polomljenih stakala na prozorima nije stradala. Do požara je prema njegovim riječima došlo najvjerovatnije usljed pregrijavanja instalacija motora za ventilaciju.

mr3

Iako je hotel popunjen do posljednjeg mjesta, niko nije povrijeđen, svi su bez panike napustili objekat. Vatra je ugašena, pričinjena je šteta ali to neće uticati na rad hotela, nastavljamo dalje – rekao je Čavor.

Cetinjski vatrogasci se danima bore sa požarima u katunskoj nahiji i širom cetinjske opštine o čemu je Cetinjski list pisao prethodnih dana.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije