Connect with us

Vijesti

JOČIĆ: Nijesam slijedila politiku Vlade, da sam napisala da su nesoji poslali bi me na Goli otok

Published

on

U obrazloženju piše da je Jočić smijenjena jer je iznijela stavove koji vrijeđaju Vladu Crne Gore, čime je pokazala neetičnost i neprofesionalizam, te da je svojim ponašanjem naštetila ugledu Nacionalnih parkova.

Jočić je na to odgovorila da je slijedila politiku Vlade Nacionalni parkovi ne bi mrdnuli s mjesta.

Dodala je da se nikad nije ugrađivala u poslove, nikad nije krala, niti je ikad putovala o državnom trošku.

“Ja slijedim politiku Demokratskog fronta, gdje se ne krade, gdje se radi, poštuju slobode i ne ispašta zbog slobodnog mišljenja”, poručila je ona.

Pošto je smjena uslijedila nakon što je Krivokapića nazvala izdajničkom, lažavom tranjom i izdajnikom ljudi sa litija, Jočić je i na to imala komentar.

“Da sam ih nazvala nesojima, poslali bi me na Goli otok”, poručila je Jočić.

Jočić je na funkciju predsjednice UO NPCG došla u decembru prošle godine. U reagovanju objavljenom na zvaničnoj Fejsbuk stranici Demokratskog fronta, neposredno nakon objavljivanja informacije da je smijenjena, Jočić je istakla da o Krivokapiću i dalje misli isto, a da sa funkcije odlazi uzdignute glave.

1 Comment

1 Komentar

  1. RiR

    03.08.2021. at 09:54

    Samo je ova JOCIC pogriješila , trebala je reci da je ON -srpska TRANJA -a ta riječ ne postoji u srpski jezik ,mora da se prevede/nas premijer to zna ,zato se odmah i javio “da je TU spreman da se može odmah potpisat. ; tako isto riječ”splacina”ne postoji u srpskom jeziku -tako ako recete g.Rakovic je splacina to samo mogu pravi Crnogorci da mu prevedu /on je poreklom i sve je zaboravio -izdajica svoga roda …/

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije