Povežite se sa nama

Vijesti

KAD NEGATOR GENOCIDA POMINJE HITLERA: Radunović ponovo vrijeđa rukometašice

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Poslanik Demokratskog fronta Slaven Radunović nastavio je da napada naše sportistkinje da su igračice Demokratske partije socijalista. Ovaj put je, čini se, otišao korak dalje, pa je “zlatne lavice”, koje su Crnoj Gori donijele pregršt medalja sa najznačajnih sportskih takmičenja, izjednačio sa njemačkim sportistima koji su u nacističkoj Njemačkoj salutirali Adolfu Hitleru.

“Kako mi je uopšta palo napamet da su “zlatne lavice” DPS agitatorke? Vjerovatno sam jedini čovjek u Crnoj Gori koji je to zaključio… A, sad ozbiljno…Vjerovatno od vremena kada su sportisti u Njemačkoj salutirali Fireru, nije bilo sličnog primjera odanosti diktatoru i njegovim političkim potrebama. Pjevale su, oblačile majice s propagandnim porukama, fotografisale se za bilborde, pravile performanse na parketu prije ili poslije mečeva….A, država je sipala šakom i kapom. Iako u cijeloj zemlji ima samo nekoliko ženskih rukometnih klubova, bile su među najbolje plaćenim igračicama u Evropi”, naveo je Radunović na svom Facebook profilu.

A onda je dodao.

““Zlatne lavice”, vi ste imale vrhunske sportske rezultate i na tome vam svaka čast. Ali, dale ste veliki doprinos da podjele u Crnoj Gori budu veće. Bile ste voljni saučesnik u promovisanju diktature. Nažalost, po tome ćete bile upamćene, više nego po sportskim uspjesima”, naveo je Radunović.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
2 0 komentara
Prijava
Notifikacija
guest
2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
RIR
RIR
17.11.2021. 09:51

SMRAD !
smeta mu uspjeh CG sportista !

Obrad Pavlović
Obrad Pavlović
17.11.2021. 21:52

Otkada sam prvi put ugledao Slavena Radunovića ostavljao mi je utisak osobe (ako se doda jedno “P”, prepuštam onima sa malo mašte rješenje anagrama) koja je zadivljena činjenicom da je uopšte živa. Dalje od toga nije mogao da stigne, pa je uvijek bio u pošljednjem ešalonu jedne partije, koja jedva da zaslužuje i prezriv podsmjeh, čak i kad se udruži sa srodno profiliranim političkim diletantima.
Htjede tako vpomenuti da se izdigne bar malo iznad donje razine prosječnosti, pa ni manje ni više nego udario na rukometašice. Neću da branim rukometašice, one su to uradile brojnim uspjesima, kojima se s razlogom divi čitav svijet i ne samo sportski. Imam osjećaj da mu je većinu izgovorenog došapnula ona Bratićka, jer jedino bi od nje mogle poteći ovakve sulude misli, sročene u par polupismenih sintagmi. Jedino mislim da je originalno Slavenčetovo upoređenje ZLATNIH LAVICA sa Hitlerjugendom, jer su upravo one ideološki reper ministrese sporta i ostalih resora.
Siguran sam da će nas NAŠE rukometašice obradovati sa novim medaljama, siguran barv onoliko koliko sam siguran da se Slavena Radunovića u bliskoj i svijetlijoj budućnosti niko neće ni sjećati!

Sponzor

Najčitanije