Povežite se sa nama

Vijesti

KATNIĆ: Nalaz ukazuje na samoubistvo Bulatovića

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Glavni specijalni tužilac Milivoje Katnić saopštio je da je SDT dobilo mišljenje i obdukcioni nalaz u slučaju smrti Luke Bulatovića, koji ukazuju da, kako je naveo, nije bilo nasilne smrti

„Dobili smo taj nalaz i mišljenje, mišljenje je jasno i za sada ukazuje da je došlo do samoubistva i da nema nasilne smrti od nekog drugog ili trećeg lica, ali postoje još neki nalazi koji treba da dođu koji će se cijenti pojedinačno, njihovom značenju dati potrebna vrijednost dovesti u vezu sa ovim i drugim i odonijeti odluka“, kazao je Katnić i dodao da je i u tom slučaju potrebno vrijeme.

Iz Londona i Švajcarske stigli odgovori o „Pandori“

Katnić navodi da su prikupili dokaze u slučaju “Pandora papiri” i poslali u London i Švajcarsku zahtjeve za međunarodnu pravnu pomoć, a oni su im dostavili “šta imaju”.

„I sa njima sarađujemo, oni su nam odostavili šta imaju, ne mogu vam reći da imaju ili nemaju ništa, dakle nastavićemo dalje“, poručio je Katnić i novinarima sugerisao da pročitaju mit o Pandori.

Katnić je naveo i da je stepen sumnje izvjestan i da se uskoro može očekivati podizanje optužnice protiv osumnjičenih za planiranje likvidacije njega i njegovih saradnika, ali da i dalje rade na tom predmetu.

“Da se pokaže mladim ljudima da nije za njih put – ulazak u kriminal i brza zarada, nego ono o čemu sam ranije govorio -luk, informacione tehnologije…”, poručio je Katnić.

Specijalno državno tužilaštvo (SDT) rasvijetlilo je tri ubistva i spriječilo najmanje četiri, kazao je specijalni tužilac Saša Čađenović, navodeći da je podignuta optužnica protiv više osoba zbog stvaranja kriminalne organizacije.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije