Povežite se sa nama

Vijesti

Konatar: O milionima, izdaji, pričaju oni koji nikada nisu imali stav i vječito su uzdržani

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

“Crna Gora nema vremena da čeka i trpi sva naša politička nadgornjavanja, podmetanja i sve drugo što radimo”

Poslanik Građanskog pokreta URA Miloš Konatar kazao je danas u parlamentu da je ovo “možda jedina Vlada u svijetu koja u svojih godinu dana je možda i jače napade trpjela od strane poslanika parlamente većine nego od opozicije”.

On se osvrnuo na izjave pojedinih poslanika parlamentarne većine, i naveo da oni koji su htjeli da ruše i rekonstruišu Vladu danas “love izdajnike po parlamentu i Crnoj Gori”.

“Da vas kritikuje opozicija to je normalno, da vas kritikuje parlamentarna većina i to je normalno. Ali da iz parlamentarne većine sve rade da Vlada ne uspije, e to je već pitanje koje postavljam i građanima da li je to normalno. Po meni nije normalno da isti ti koji su od početka htjeli da ruše Vladu, pa i oni koji su htjeli da je rekonstruišu danas love izdajnike po parlamentu, po Crnoj Gori, pominju se avioni, kamioni, prodaja, izdaja…”, kazao je Konatar.

On je istakao i da je nevjerovatno da o tome pričaju oni “koji nikada u svojoj političkoj istoriji nijesu imali stav o bilo čemu”.

“Da ne govorim da su cijelog svog političkog života vječito uzdržani, da građanima Crne Gore treba objašnjavati o čemu razmišljaju ti ljudi i kakvi su njihovi stavovi. I danas se spominju izdaje, milioni i slično i u ovome domu i u nedijima, a sa time još više zbunjujemo građane i odvlačimo pažnju i energiju od onoga što je najbitnike – a to je da ova zemlja ide naprijed. Jer Crna Gora nema vremena da čeka i trpi sva naša politička nadgornjavanja, podmetanja i sve drugo što radimo. Svo svoje znanje i energiju moramo usmjeriti ka cilju da Crna Gora bude sledeća članica EU. I sve što možemo treba da uradimo da to bude što prije”, rekao je Konatar.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije