Connect with us

Vijesti

KOPRIVICA: DF i URA da se dogovore, ne smije biti izbora prije 2024.

Published

on

Potpredsjednik Demokratske Crne Gore Momo Koprivica kazao je da su oni koji su odbili predlog za rekonstrukciju Vlade dužni da predlože model za rješenje trenutne političke situacije.

– Žao nam je što je protivljenje troje poslanika dovelo do ovih posljedica i vratilo nas korak unazad. Bilo koje rješenje mora da podrazumijeva da nema izbora prije 2024. godine. Očekujemo da će DF i GP URA usaglasiti model rješenja, a mi ćemo se izjasniti kad oni to urade – rekao je Koprivica na konferenciji za medije, komentarišući izjavu jednog od lidera Demokratskog fronta Andrije Mandića da je za taj savez priča o rekonstrukciji gotova i da bi trebalo birati novu izvršnu vlast.

Koprivica je poručio da neće dozvoliti vanredne izbore.

– Nećemo dozvoliti i to svima treba da bude jasno. Onaj ko odbija model rekonstrukcije otvara vrata za sve eksperimentalne situacije – zaključio je Koprivica.

1 Comment

1 Komentar

  1. BMX

    01.11.2021. at 19:57

    Kako to mislite, braco i sestre da “necete dozvoliti” ?!
    Uvescete vanredno stanje, suspendovacete Ustav i zakone, zapoceti progon, hapsenja neistomisljenika, zabranu opozicionih politickih partija, ili mozda nesta gore od toga …
    Pokazali ste ko ste, sta ste, koliko znate i umijete, za sta ste sposobni, osjecamo na svojoj kozi i novcanicima gdje ste nas doveli, nezaposlenost , ogroman rast cijena, diskriminacija, progoni i otkazi, divljanje korone, forsiranje jedne vjere i nacije, nepotizam, klerikalizacija drustva, antizapadno, anti NATO i anti EU raspolozenje, podjele i mrznja u narodu… i vi kazete da – “necete dozvoliti” …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije