Povežite se sa nama

Vijesti

KOPRIVICA: Ko nudi i uzima pare za pad Vlade završiće u Spužu

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Poslanik Demokrata Momo Koprivica poručio je da ta partija neće u Skupštini glasati za rušenje Vlade, a kako dodaje, svako ko iz parlamentarne većine digne ruku za to, čini najveću izdaju u istoriji Crne Gore

“U decembru očekujemo usvajanje socio-ekomskih zakona koje smo predložili, kada su u pitanju dječiji dodaci i kada je u pitanju podizanje minimalne penzije i vraćanje naknada majkama sa troje i više djece. Ne očekujem pad Vlade. Demokrate neće glasati za predlog za razrješenje Vlade CG. Vlada Crne Gore treba da nastavi da funkcioniše, jer je to u skladu sa izbornom voljom građana, a svi problemi koji postoje treba da se o njima otvoreno govori”, poručio je Koprivica u Skupštini.

On kaže da nema veće sile i od izborne volje građana.

“Nema te pare kojom se može kupiti obraz, a obraz nije obraz ako se može kupiti, pa ni za 21 milion. Ko je nudio pare, vidimo to danas, a ko će ih uzeti vidjećemo sjutra. Oni koji nude pare i oni koji ih uzimaju za rušenje ove Vlade završiće u Spužu”, poručio je poslanik Demokrata.

Koprivica je kazao i da nema veće izdaje od izdaje izborne volje građana.

“Svako ko iz parlamentarne većine digne ruku za rušenje Vlade čini najveću izdaju u istoriji Crne Gore”, zaključio je Koprivica.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
1 Komentar
Prijava
Notifikacija
guest
1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
BMX
BMX
02.12.2021. 02:52

Svaki gradjanin Crne Gore koji se usudi da glasa protiv Demokrata i Moma Koprivice na bilo kojim izborima ikada – da se odmah uhapsi i odvede u Spuz ! Njih je sam Bog doveo na vlast i oni ce tu vjecno da bivstvuju. Tako, u prevodu, porucuje nesudjeni ministar pravde

Sponzor

Najčitanije