Povežite se sa nama

Vijesti

Kovačević: Srbija i Vučić će podržati naše projekte u Nikšiću da otvorimo nova radna mjesta

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Srbija i njen predsjednik Aleksandar Vučić podržaće projekte naše projekte kojima ćemo u narednom periodu otvoriti nova radna mjesta, izjavio predsjednik Opštine Nikšić Marko Kovačević u emisiji “Patriotske igre” na TV Adria.

On je naglasio da je pomoć obećana i da je Srbija Nikšiću veliki prijatelj.

– Nikšiću jeste potrebna pomoć, ali to ne ide tako da smatramo da je Srbija Djed Mraz i da će nam donijeti džak para. Mi smo pripremili određene projekte, a Srbija će pomoći iste- zaključio je Kovačević.

Prvi čovjek Nikšića rekao je da je premijer Zdravko Krivokapić promijenio političku priču dan nakon pobjede na parlamentarnim izborima 30. avgusta.

– Vrlo brzo se odvojio od naše liste sa kojom je osvojio pobjedu. Praktično sjutradan. Mi smo bili zajedno u kampanji i na listi i u smislu prijateljskom on je i dalje onaj isti čovjek i isto se ponaša.  Ali u političkom nije. Razlike postoje. Nije mi potrebno da budem dio medijskog tima pa da vidim da su razlike evidentne. – dodao je Kovačević.

Prema njegovom mišljenju, premijer Krivokapić je podgledao pritisku koji je u proteklo vrijeme bio konstantan, ali smatra da još nije sve izgubljeno i da se stanje može popraviti.

– Nas uvijek predstavljaju kao neka strašila sa kojima se ne može sarađivati. Ja Krivokapića razumijem donekle, jer on nije došao u politiku iz fotelje, tako da se nije lako snaći- kazao je Kovačević.

On je zaključio da bi Vlada bi imala veću snagu da je nakon 30. avgusta ispoštovana narodna volja.

 

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
1 Komentar
Prijava
Notifikacija
guest
1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Zekovic Bobo
Zekovic Bobo
21.11.2021. 14:58

Specjalni drzavni tuzilac CG trebalo bi da se pozabavi eventualnom ulogom ovoga lika u pljacki penzionerskih para i ubistvu koje se prije par mjeseci izvrsili, vec je izvjesno, njegovi vrlo bliski saradnici, politicki i crkveni i kriminalni.

Sponzor

Najčitanije