Povežite se sa nama

Vijesti

Krapović: Ubirati političke poene na porodičnim tragedijama mogu samo oni kojima ništa nije sveto

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Krapović pita: Ko je taj koji može da garantuje ili dokaže da bi bilo manje zaraženih ili umrlih da je neka mjera ili odluka bila drugačija? Ko je taj koji može da garantuje da nismo imali sezonu i da smo zatvorili granice, da bi nam danas bilo bolje, i da bismo imali manje zaraženih ili mrtvih?

Poslanik u Skupštini Crne Gore Dragan Krapović uputio je poziv svim kolegama koji, kako navodi zloupotrebljavaju tešku epidemiološku situaciju i dio medija njima lojalnih da prekinu sa manipulacijama i pokušajima prikupljanja političkih poena na tragedijama porodica preminulih od kovida 19.

“Taj i takav način je zaista ispod svakog nivoa dostojanstva i to je ono što inspiriše sramne i nedostojne performanse, poput onog ispred Ministarstva zdravlja juče ujutru. Autore i inspiratore sramnog performansa treba da bude stid, jer reći da je ova Vlada i bilo koji pojedinac u njoj kriv za nečiju smrt, u trenutku kada su najrazvijenije države Evrope i svijeta u haosu zbog broja zaraženih i preminulih je gadost najvećeg mogućeg ranga”, kazao je Krapović.

Krapović pita: “Ko je taj koji može da garantuje ili dokaže da bi bilo manje zaraženih ili umrlih da je neka mjera ili odluka bila drugačija? Ko je taj koji može da garantuje da nismo imali sezonu i da smo zatvorili granice, da bi nam danas bilo bolje, i da bismo imali manje zaraženih ili mrtvih?”

Krapović podsjeća da smo u 2020-toj godini, nakon takve sezone i zatvorenih granica imali 12 500 hiljada zarazenih u novembru mjesecu.

“Kritika je jedno, ali stavljanje na teret smrt naših sugrađana i pokušati na njima i njihovim porodičnim tragedijama ubrati političke poene mogu samo oni kojima ništa nije sveto! I znajte da se zbog ovakvih vaših postupaka stidi svaki normalan građanin Crne Gore”, zaključuje poslanik Dragan Krapović.

 

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
1 Komentar
Prijava
Notifikacija
guest
1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Zekovic Bobo
Zekovic Bobo
20.11.2021. 17:15

Ja sam koji može da garantuje i dokaže da bi bilo manje zaraženih i umrlih da je neka mjera ili odluka bila drugačija? Ja sam taj koji može da garantuje da smo pametno imali sezonu i da smo ka drugi zatvorili granice, da bi nam danas bilo bolje, i da bismo imali manje zaraženih ili mrtvih. Politicki mangupe, zbog takvih ka ti danas se tresu od tuge i zalosti ne samo Crna Gora, nego i Hrvatska, Slovenija, Makedonija, Kosovo, a tvoju voljenu Srbiju da ne pominjemo. Tamo ljudski zivot ni sa koronom ni bez korone ne vrijedi pet para.
A kad pomenes drugi put organizatore juce odrzanog velicanstveno dostojanstveno ludskog protesta, da ustanes i duboko se poklonis. Svaki normalan gradjanin Crne Gore zgrazava se od tebe i politike Demokrata, vec godinam. Rekao bih vam da se stidite i sram vas bilo, ali vi ne znate sto je to. Oprem dobro, Krapovicu.

Sponzor

Najčitanije