Povežite se sa nama

Vijesti

Krivokapić i Bečić obmanuli javnost: Ni nakon više od dva mjeseca nije poznato ko je ubio Ljubišu Mrdaka?

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Cijeli slučaj je praktično zaboravljen iako su na dan ubistva 20. oktobra premijer Zdravko Krivokapić i predsjednik Skupštine Aleksa Bečić isti dan istrčali sa izjavama najavljujući efikasnu istragu i hapšenje osumnjičenih

Brutalno ubistvo radnika obezbjeđenja Ljubiše Mrdaka iz Nikšića ni nakon 66 dana nije dobilo konačan epilog, jer još uvijek nije jasno ko su ubice i saučesnici u tom događaju koji je šokirao crnogorsku javnost.

Posljedni podaci iz Policije su bili da su uhapšeni Mitar Knežević, Stojan Albijanić, Petar Zolak i Stefan Regojević, dok se za tri osobe traga. Još niko zvanično nije osumnjičen za ubistvo prilikom pljačke više od 423.000 eura. Ime koje se izdvajalo od do sada uhapšenih je Mitar Knežević čiji je brat Ostoja je pop Crkve Srbije u Crnoj Gori koji je nedavno postavljen za cetinjskog paroha. 

Cijeli slučaj je praktično zaboravljen iako su na dan ubistva 20. oktobra premijer Zdravko Krivokapić i predsjednik Skupštine Aleksa Bečić isti dan istrčali sa izjavama najavljujući efikasnu istragu i hapšenje osumnjičenih. Policija cijeli slučaj više i ne spominje, a partije bliske Crkvi poput DF i Demokrata takođe ćute.

Brutalno ubistvo radnika obezbjeđenja Mrdaka je tako gurnuto u stranu i sve kao da se pokušava zataškati, dok osumnjičeni za ubistvo negdje uživaju na slobodi.

Najavljena blokada grada

Oni koji nijesu zaboravili Mrdaka su njegovi saborci iz nekadašnjeg Sedmog bataljona u kojem je Mrdak bio svojevremeno aktivan.

Na protestu prije desetak dana u Nikšiću njegovi prijatelji su najavili da neće više ćutati i da zahtijevaju reakciju države da se otkrije ko su nalogodavci i ubice Mrdaka.

Tada su poručili da ukoliko ubrzo ne dobiju odgovor ko je i po čijem nalogu svirepo ubio Mrdaka, biće blokirane glavne saobraćajnice u Nikšiću.

-Nećemo se pomiriti sa jeftinim obavještenjima tužilaštva i policije. Ovdje nije u pitanju kriminalac, nije u pitanju neko ko je bilo čime zaslužio da na taj način završi svoj život. Ubijen je čovjek koji je vršio službenu dužnost, koji je časno i pošteno zarađivao novac za sebe i svoju porodicu – rekao je na tom skupu Petar Vuković bivši pripadnik 7. bataljona.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije