Connect with us

Vijesti

Krivokapić: Narodna sloga je bila svijetla tačka pomirenja Srba i Crnogoraca i najveći pokret u istoriji Crne Gore; DPS jednom prevarant uvijek prevarant

Published

on

Krivokapić je danas na Premijerskom satu kazao da poslanik DPS-a Danijel Živković ima grešku koja je sistemska, te da ne vidi dalje od faraona koji svijetli iznad Crne Gore koji je uništio Crnu Goru.

”1997. godine pojavila se svijetla tačka pomirenja Srba i Crnogoraca koja je pretočena u Narodnu slogu, to je bio najveći pokret u istoriji Crne Gore koji ste vi pokrali. Jednom kada postanete prevarant uvijek ostajete prevarant!”, rekao je premijer Krivokapić u odgovoru šefu poslaničkog kluba DPS.

“Meni držite moralne pridike, a šta je sa Pandorinom kutijom i tom aferom u kojoj su učestvovali i ministri. Vi ste pokrali Narodnu slogu i znam kako je prevara nastala. Vi ste prepravljali cifre, deset hiljada dokaza je postojalo. To je bila najveća prevara. Sledeća je bila u Nikšiću gdje ste ostavili praznu kasu. Ovo Crna Gora ne zaboravlja. Ako se osvrnemo na predsjedničke izbore na kojim je kandidat bio Bojanić i tu je nastala prevara. Nastalo je prebrojavanje da ne biste izgubili izbore” naglasio je Krivopić.

Ne sjećate se džipova koji su išli ka Rožajama. Ovo su igre koje igrate, ovog puta se desio narod. Narod brani sve ovo- dodao je.

Upitao je i zašto nije otkriveno ko je ubio Duška Jovanovića, a kako je dodao, to je očekivao narod da otkriju.

Nije bitno šta ko sanja, zašto ne kažete nešto protiv ovih programa, te zašto vi niste predložili nešto slično tokom vlasti. Ova vlada nije ušla u korupciju, možete da nas stavite na bilo koji skener – dodao je on.

2 Comments

2 Komentara

 1. Zekovic Bobo

  25.11.2021. at 16:02

  Krivokapicu, sve sto si reka o Narodnoj slozi govori da si potpuno neupucen, zbog toga i time uzrocno netacan. Narodnu sloga nije bila pomirenje Srba i Crnogoraca, nego pokusaj ujedinjenja cestitih i hrabrih Srba i Crnogoraca da zajednicki odbrane svoju drzavu Crnu Goru. Narodnu slogu nije prevario DPS, nego je unistilo njeno nesposobno i neiskreno rukovodstvo, u kojem je jediono dr. Novak Kilibirda shvatio sto se dogadja. Slavko Perovic je tada igrao politicku igru, u kojoj su sloga i patriotizam prema Crnoj Gori, imali zadnje mjesto. I dok je Novak Kilibarda, poslije toga svim srcem i bicem ostao privrzen Crnoj Gori, zbog cega su ga Srbi pristalice okupatora iz redova srpskog korpusa u Crnoj Gori, anatemisali i satanisali, Slavko Perovic je raspicio LSCG, izdao desetine hiljada iskrenih crnogorskih suverenista, i na kraju zamrza LSCG, kad je vidio da potpuno gubi povjerenje gradjana koji su za njega bili spremni i zivot da daju. Krivokapicu, ti uopste nijesi uspio u pomirenju Srba i Crnogoraca, zato sto Srbi i Crnogorci u Crnoj Gori nijesu ni zavadjeni. Zavadu i gadluke pominju i iniciraju politicari takvi ka ti, iz dijela Srpskog korpusa Crne Gore, koji po cijenu zivota hilljada gradjana Crne Gore, hocete da nam naturite Srpsku okupaciju i vjeru krvavih Karadjordjevica. Neka je sve tacno sto si reka za DPS i Mila Djukanovica, ali taj Milo Djukanovic nikad nije sjedio u “gluvu sobu” i izdava naredjenja za ubilacki napad na gradjane Crne Gore ka sto si radio ti i tvoji eksperti, dobrocinitelji naroda. Mozda je sve tacno sto si reka za Mila Djukanovica i DPS, ali Milo Djukanovic nje prenio u vlasnistvo crkvena, kulturna i ekonomska bogatstva, nepfrocjenjive v rijednosti, Crne Gore u vlasnistvo drzave Srbije, krvavih za Crnu Goru Karadjordevica. To si uradio ti Krivokapicu. Pa kad uporedjujemo ovo sto si ti sa neprijateljskim dijelom Srpskog korpusa Crne Gore,uradio gradjanima Crne Gore, onda tvoja izdaja daleko nadmasuje onu 1918 godine. U istoriji Crne Gore, u memoriji gradjana Crne Gore to ce ostati neizbrisivo upamceno i neoprostivo. Sram te bilo zajedno sa neprejateljskim dijelom Srpskog korpusa Crne Gore.

 2. Obrad Pavlović

  25.11.2021. at 22:25

  Prva elementarna istina je da Zdravkiša nema nikakvog prava, ni mentalnog ni moralnog, da pominje NARODNU SLOGU.Sa ponosom ističem da sam bio član jedne takve “neprirodne” koalicije, kako su nas tada krstili iz jedinstvenog DPS-a. Podsjetiću samo kako je “profesionalni” demokrata i pripaid Srbin Predrag Bulatović njakao širom Crne Gore protiv Narodne Sloge. Danas sa istih velikosrpskih pozicija na aparatima održava jednu nakaznu vladu, kojoj bi poodavno u svakoj normalnoj zemlji odzvonilo.
  Tačno je i da smo na tim izborima bili pokradeni, ali Zdravkiša previđa, kao loš šahista figuru, notornu činjenicu da u Narodnoj Slozi nije bilo ni VELIKOSRBA NI VELIKOCRNOGORACA! Velikocrnogoraca nije zapravo bilo nikada sem u nekim poremećenim umovima.
  Ne bih gubio vrijeme da nabrajam sva Zdravkišina nepočinstva i neprincipijelnosti, ali ga upućujem da se prisjeti časnog austrijskog kancelara, ili švedske premijerke, koja je na toj funkciji bila tek nepunih osam sati, znači manje od jednog radnog dana.Podnijela je ostavku zbog jednog bizarno nebitnog razloga; nije joj prošao budžet Mi smo godinu započeli bez usvojenog budžeta, a po svoj prilici ćemo i slijedeću. Važno je da je Joanikije ustoličen, pa da skupa sa tvojim ekspertima i s tobom na njihovom čelu učiniš Crnu Goru dijelićem Srpskog Sveta.
  Moiram na kraju da naglasim da istorijski poklič SMRT FAŠIZMU ne odjekuje niđe tako glasno kao u državi, čija vlada sve čini da je ne bude. E pa neće moći ako nas bude, a biće BOŽJA TI VJERA!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije