Connect with us

Vijesti

KRIVOKAPIĆ: Očekujemo od institucija da zajedničnim djelovanjem preveniramo sve moguće nasrtaje na novinare

Published

on

“Dok god kao država i sve njene institucije, ne pokažemo beskompromisno nepristajanje na nemoć pred zločincima i pred njihovom nekažnjivošću, ne možemo kao društvo biti spokojni niti zadovoljni”, kazao je Krivokapić

Vlada i ja kao njen premijer očekujemo od svih institucija da budućim, zajedničkim djelovanjem preveniramo sve moguće nasrtaje na život i dostojanstvo novinara, kazao je predsjednik Vlade Crne Gore Zdravko Krivokapić.

“Dan međunarodne borbe protiv nekažnjivosti za zločine nad novinarima, prilika je da se podsjetimo nasrtaja, prijetnji, ranjavanja, nezakonitih praćenja, maltretiranja, ponižavanja i najtežih zločina koji su se desili u našoj zemlji, a čije su žrtve bili upravo novinari”, smatra Krivokapić.

Ocjenjuje da su mnogi slučajevi su, nažalost, ostali nekažnjeni.

“Dok god kao država i sve njene institucije, ne pokažemo beskompromisno nepristajanje na nemoć pred zločincima i pred njihovom nekažnjivošću, ne možemo kao društvo biti spokojni niti zadovoljni. Vlada i ja kao njen premijer očekujemo od svih institucija da budućim, zajedničkim djelovanjem preveniramo sve moguće nasrtaje na život i dostojanstvo novinara. Istina o svim nerasvijetljenim zločinima u Crnoj Gori, mora se saznati i pravda mora biti zadovoljena”, napisao je Krivokašpić na Tviteru.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije