Povežite se sa nama

Vijesti

Krivokapić se ograđuje od kćerki: Ne stojim ja iza liste “Ne damo Mojkovac”

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Premijer Zdravko Krivokapić ogradio se od svojih kćerki i liste “Ne damo Mojkovac” nakon osvojena dva mandata na lokalnim izborima u Mojkovcu.

On je istakao da bi lista  “Ne damo Mojkovac” sa njim na čelu imala više glasova nego DPS koji je otišao u prošlost.

– Crnoj Gori treba nešto novo na političkoj sceni, to su pokazali zadnji izbori. Građani su pokazali da žele nešto drugačije. U Crnoj Gori više ne pobjeđuje siguran glas, već slobodan glas. Nema više igranja sa građanima, izbori su pokazali da je DPS prošlost – kazao je on.

Krivokapić je na ovaj način priznao da njegove ćerke nisu vične politici nakon što je lista “Ne damo Mojkovac” za koju su u prethodnom periodu agitovale osvojila samo dva odbornička mjesta.

Uzaludno je bilo Krivokapićkama i to što im je otac na raspologanju stavio neograničene državne resurse, uspjele su na kraju samo 300-tinjak Mojkovčana da ubijede da njihovoj listi daju podršku.

Očito je da ćerke nisu od oca naslijedile politički dar, i da bi ipak na kraju trebalo da nastave da se bave kozmetikom, te da politiku ostave svom ocu koji se daleko bolje snalazi u tim vodama.

Premijer svakako ima više iskustva u politici, jer je godinama bio dio DPS-ovog sistema od kojeg je ponešto mogao i da naučio. Očito je da on zna tajnu višedecenijskih uspjeha DPS-a na izborima i treba očekivati na narednim izborima da ponešto od toga i primijeni u praksi kako bi konačno prevazišao svoje bivše poslodavce i političke mentore.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije