Povežite se sa nama

Vijesti

KRIVOKAPIĆU PRIHVATLJIVO SVE ŠTO ODLUČI SKUPŠTINSKA VEĆINA: URA u petak o predlogu Fronta, Demokrate čekaju da se URA i DF usaglase

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Joković ostao pri stavu da treba ići na izbor nove Vlade, Prava večeras raspravlja o predlogu DF-a, u Demosu će odluku donijeti u petak

Nakon što su rekonstrukciju Vlade otpisali kao mogući model za izlaz iz višemjesečne krize vlasti, Demokratski front je kolegama iz vladajuće većine dao rok do petka u podne da jasno odgovore na pitanje – da li su za izbor nove Vlade, koja bi bila dogovorena u roku od mjesec.

Iz Građanskog pokreta URA kazali su za TV Vijesti da će odluku o predlogu DF-a donijeti na kolegijumu partije u petak ujutru.

Pošto su odbili njihov predlog za rekonstrukciju Vlade, iz Demokratske Crne Gore su potvrdili da čekaju da se DF i URA usaglase i predlože im model razrješenja, o kojem će se onda izjasniti. Ponavljaju da neće dozvoliti održavanje vanrednih parlametarnih izbora.

Lider SNP-a Vladimir Joković ostaje pri stavu da treba ići na izbor nove Vlade.

Iako je ranije ocijeino da bi rušenje Vlade ugrozilo program ekonomskih reformi “Evropa sad” i pozvao na vraćanje pregovorima o rekonstrukciji, lider Prave Crne Gore Marko Milačić je rekao za TV Vijesti da će ta partija odluku o predlogu DF-a donijeti na večerašnjoj sjednici Predsjedništva te partije.

Iz Demosa su najavili da će u petak odlučili da li će podržati predlog DF-a.

Premijer Zdravko Krivokapić ponovio je da je za njega prihvatljivo sve što odluči većina od 41 poslanika.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije