Povežite se sa nama

Vijesti

Leković na liječenju u psihijatrijskoj bolnici: Tužiteljka mu odredila zadržavanje do 72 sata

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

“Dežurna tužiteljka Osnovnog državnog tužilaštva u Pljevljima Nataša Bajčeta odredila je zadržavanje u trajanju do 72h za Z.L. zbog osnovane sumnje da je izvršio krivično djelo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti”

Tužiteljka Osnovnog državnog tužilaštva (ODT) u Pljevljima Nataša Bajčeta odredila je Zorislavu Lekoviću (52) zadržavanje do 72 sata.

Leković je uhapšen juče u Pljevljima zbog sumnje da je napao aktivistkinju Sigurne ženske kuće Sabinu Talović i izvršnog direktora Umjetničke galerije “Vitomir Srbljanović” Belisa Pojatića, te da je nakon toga napao i policajce koji su pokušali da ga privedu.

Iz ODT Pljevlja danas je saopšteno i da je Leković sproveden u Specijalnu bolnicu za psihijatriju Kotor.

“Dežurna tužiteljka Osnovnog državnog tužilaštva u Pljevljima Nataša Bajčeta odredila je zadržavanje u trajanju do 72h za Z.L. zbog osnovane sumnje da je izvršio krivično djelo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti. Z.L. je juče lišen slobode zbog osnovane sumnje da je na štetu policijskog službenika CB Pljevlja A.D. izvršio krivično djelo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti, nakon čega je sproveden u Specijalnu bolnicu za psihijatriju Kotor”, ističe se u saopštenju ODT Pljevlja.

U saopštenju se dodaje da “pošto je obaviještena da je Z.L. zadržan na liječenju u Specijalnoj bolnici za psihijatriju Kotor, državna tužiteljka ODT Pljevlja uputila je zamolnicu Osnovnom državnom tužilaštvu u Kotoru za saslušanje Z.L. u svojstvu osumnjičenog”.

“Nakon dostavljanja zapisnika sa saslušanja iz Kotora, u Osnovnom državnom tužilaštvu u Pljevljima donijeta je odluka da se osumnjičenom Z.L. odredi zadržavanje u trajanju do 72h zbog osnovane sumnje da je izvršio krivično djelo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti”, zaključuje se u saopštenju ODT Pljevlja.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije