Povežite se sa nama

Vijesti

Milačić pozvao Jokovića na TV duel: Ukoliko se ne odazovete smatraću vas političkom kukavicom

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Lider Prave Crne Gore Marko Milačić pozvao je na TV duel predsjednika Socijalističke narodne partije (SNP) Vladimira Jokovića, poručujući mu da će ga, ako to ne prihvati, kako je rekao, smatrati političkom kukavicom.

– Gospodine Jokoviću, pošto, koliko vidim, imate potrebu da polemišete sa mnom i mojim stavovima, pozivam Vas na TV duel na temu Memoranduma koji ste potpisali, na televiziji na kojoj se vi osjećate najsigurnije i najkomfornije i koju Vi sami izaberete, da pričamo o čemu god hoćete, ali prvo o Memorandumu i Beranama, pa i o svemu drugom što imate da mi kažete, naravno ne iza leđa i kada Vam niko ne može odgovoriti.U sinoćnjem intervjuu, u maniru političkog osnovca i za rubriku “vjerovali ili ne”, dezinformišete javnost kako niste mogli lično da mi odgovorite u Skupštini, jer ste, kako rekoste, bili zauzeti na Odboru za ekonomiju, finansije i budžet. Svako ko umije da koristi internet i Youtube, vidjeće da ste vi lično bili u sali i dok sam kritikovao vaš Memorandum, ali i toliko puta dok sam govorio u poslednje vrijeme na druge teme – poručuje milačić.

Pita Jokovića zašto mu u  oči ne odgovori i pred cijelom Crnom Gorom, “nego se u maniru Mila Djukanovića, sakrivate iza vama naklonjenih novinara i novinarskih pitanja, ni tada se ne baveći temom, već samo jeftinim etiketama i spinovima”.

– Gdje je ta vaša hrabrost na koju se toliko često pozivate, gospodine Jokoviću? Gospodine, Jokoviću u Vašem neumjesnom hvatanju za slamku, pozivate se na druge partije većine koje nisu potpisale Memorandum. Reći ću Vam da ne znam ni jednog glasača koalicije Za budućnost Crne Gore koji se radovao Vašem Memorandumu, sem vaših nekoliko funkcionera SNP-a, na čelu sa vama, koji se ovih dana neuspješno upirete da javnost ubijedite kako je za Crnu Goru dobro da predstavnici vlasti potpisuju memorandume sa strateškim partnerima Mila Djukanovića, i to par dana nakon njihovog debakla sa povučenom interpelacijom – kaže Milačić, ističući da on priča u ime naroda, kojim se danas trguje.

– Pošto se u emisiji moglo čuti da sam jedini u našoj predizbornoj koaliciji protiv potpisanog Memoranduma, a kako ste vi jedini iz naše koalicije koji ga je potpisao, pozivam vas na TV duel da, zbog gradjana Crne Gore i pred gradjanima Crne Gore, ali i glasačima naše koalicije, popričamo o Memorandumu i svim najvažnijim političkim temama, odnosima u parlamentarnoj većini, Vladi i Vesni Bratić, i svemu drugom. Ukoliko skupite hrabrosti da se odazovete neka gradjani sami procijene ko je u “političkim pelenama”. Ukoliko se ne odazovete smatraću vas političkom kukavicom  – zaključio je Milačić.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije