Povežite se sa nama

Vijesti

MISTERIJA: Nepoznata osoba upala u sobu Krivokapića u Strazburu – incident zataškan?

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Nepoznati muškarac zatečen je u sobi premijera u periodu kad je on sa delegacijom trebalo da bude van hotela, ali se promjenivši plan, u vremenu predviđenom za ručak, vratio u svoju hotelsku sobu. Tada je zatekao nepoznatog muškarca koji nije dio hotelskog osoblja

Crnogorski premijer Zdravko Krivokapić boravio je sredinom novembra u Strazburu, povodom zvanične posjete Savetu Evrope. Kako se navodi, to je bila sasvim uobičajena posjeta jednog predstavnika države, koja nije imala pretjerani odjek u crnogorskoj i regionalnoj javnosti. Međutim, boravak Krivokapića u Francuskoj je, kako saznaje Nova.rs, obilježio incident kad je nepoznata osoba upala u njegovu hotelsku sobu.

Kako je rečeno portalu Nova.rs iz diplomatskih izvora, u hotelsku sobu crnogorskog premijera upalo je nepoznato lice u trenutku kad se u njoj zatekao lično Krivokapić. Prema njihovim saznanjima, nepoznati muškarac zatečen je u sobi premijera u periodu kad je on sa delegacijom trebalo da bude van hotela, ali se promjenivši plan, u vremenu predviđenom za ručak, vratio u svoju hotelsku sobu.

Tada je zatekao nepoznatog muškarca koji nije dio hotelskog osoblja.

Sagovornici Nova.rs ističu da ni osoblje hotela nije imalo objašnjenje ko je muškarac, kao ni otkud u sobi crnogorskog premijera, da je policija reagovala, ali da dalji detalji nisu poznati, te da postoje sumnje da se čitav slučaj, iz određenih razloga, zataškava.

Tim povodom, “Nova” se obratila kabinetu premijera Crne Gore iz kog im je potvrđeno da se ovaj incident zaista dogodio, ali nisu željeli dodatno da komentarišu čitav slučaj, već su ih uputili na Agenciju za nacionalnu bezbjednost i Upravu policije Crne Gore.

Sagovornici Nova.rs iz diplomatskih krugova kažu da još uvijek ne postoji adekvatno objašenjenje zašto se ovaj slučaj zataškava i zbog čega do sada nisu objavljeni detalji.

Podsjetimo, u maju ove godine dogodio se incident ispred porodične kuće premijera Krivokapića, u čijem je dvorištu verbalno napadnuta njegova supruga. Kako su mediji tada izvijestili, nepoznati muškarac je vikao na Krivokapićevu suprugu, a po tvrdnjama očevidaca navodno joj je upućivao i prijetnje. Isto lice je pred porodičnu kuću premijera Zdravka Krivokapića dolazilo i u novembru 2020. godine kad je prijetio i vrijeđao Krivokapićevu suprugu.
Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije