Povežite se sa nama

Vijesti

NIKČEVIĆ: Fasciniran sam glumom Zdravka Krivokapića u kampanji, tek sad je pokazao pravo lice

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

piše: Želidrag Nikčević

Kad čovjek malo bolje razmisli, mi uopšte ne treba da se čudimo sadašnjem ponašanju i stavovima Zdravka Krivokapića. To je, nažalost, on. Originalno izdanje.

Ali evo šta mene zanima, više od bilo kakve politike. Kako je Krivokapić, ovakav, izdržao da učestvuje u našoj dugoj predizbornoj kampanji, da se rukuje, slika i nazdravlja sa ljudima koji su mu potpuno strani, da sluša njihove priče, klima glavom i saveznički otpozdravlja – a da svoja istinska osjećanja sačuva u rezervi? Ta predizborna gluma meni je fascinantna, to nikako ne mogu da razumijem. Veliki podvig. A ovo danas, ovo je manje-više normalno.

(Nisam zbog toga srećan, ali mi je nekako prešlo u naviku da poštujem neprijatelja ako procijenim da je inteligentan. Ako je glup, žao mi je i gledam da ga se što prije ratosiljam. A najgore je, i najtužnije, sa onima koji misle da su strašno pametni dok vam rade o glavi predstavljajući se kao prijatelji.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
1 Komentar
Prijava
Notifikacija
guest
1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
smilja
smilja
10.11.2021. 09:21

Ovaj mudruje iz Beograda. Trebalo je da ga namjeste na mjesto ambasadora CG da ga CG finansira. Čudno da njegovo srbovanje nije Srbija nagradila.

Sponzor

Najčitanije