Povežite se sa nama

Vijesti

NP pita šta je sa istragom o ubistvu jelena: Ne želimo da vjerujemo da policija štiti sina svog službenika

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

”Ključno je pitanje, u prvom redu za službenike Uprave policije zadužene za rasvetljavanje ovih slučajeva i nadležnog postupajućeg tužioca u ovim predmetima, zašto i do kada će postojati zaštićeni krivolovci koji vrše zlodjela u nacionalnim parkovima”, istakla je direktorica JPNPCG Jelena Kljajević

Javno preduzeće za nacionalne parkove Crne Gore poslije deset dana od ubistva zaštićene vrste jelena u Nacionalnom parku Biogradska gora pitalo je nadležne organe u kojoj je fazi procesuiranje ovog slučaja i dokle se stiglo sa utvrđivanjem identiteta krivolovaca.

“S pravom se pitamo šta rade istražni organi i nadležno tužilaštvo kada su krivolovci ostavili brojne tragove. Ne želimo da vjerujemo da policija želi da zaštiti sina jednog svog službenika koji je učestvovao u ovom zločinu, a o čemu se naglas priča u Kolašinu i Beranama.

Ključno je pitanje, u prvom redu za službenike Uprave policije zadužene za rasvetljavanje ovih slučajeva i nadležnog postupajućeg tužioca u ovim predmetima, zašto i do kada će postojati zaštićeni krivolovci koji vrše zlodjela u nacionalnim parkovima”, istakla je direktorica JPNPCG Jelena Kljajević.

Ističu da su odlučni u namjeri da zaustave krivolov i sve nezakonite aktivnosti na prostorima nacionalnih parkova pri tom očekujući punu podršku svih subjekata koji mogu doprinijeti efikasnijem sprječavanju ovih nezakonitih aktivnosti, kako nadležnih inspekcija, tako i službenika Policije i nadležnih tužilaštava.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije