Povežite se sa nama

Vijesti

OBRUKAO SE: Ćerke mu kozmetičarke, a Zdravinju nokti kao da je njima orao

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Da skandal bude još veći, Krivokapić je obrukao i svog sina Miloša koji važi za jednog od najnjegovanijih mladića u regionu, koji redovno radi manikir, o čemu postoji i dokaz u vidu fotografije

Premijer Zdravko Krivokapić gostovao je u četvrtak veče u emisiji “Argumenti” na Televiziji Crne Gore, i tom prilikom je saopštio da razmišlja o formiranju Demohrišćanske stranke koja bi mogla, kako je naveo, pomiriti dva jaka ekstremizma.

Iako je po običaju nepopularni Zdravinjo iznio mnoštvo kontroverznih stavova, o kojima je od poodavno uzaludno raspravljati, jedan detalj obilježio je gostovanje na Javnom servisu – premijerovi prljavi nokti!

Kada je u jednom momentu kamera zumirala premijera koji je pokazivao podatke o zaradama u evropskim državama, u prvi plan su izbili njegovi nokti.

Zdravko Krivokapić: Jedina razumna stvar koju može da uradi nakon ovog skandala je da podnese ostavku!

Čitaoci portala Aktuelno masovno su komentarisali ovu pojavu, slali su nam poruke – ”vidi mu nokte kao da je njima orao”, ”neka je pjan, mogao je ruke da opere”, ”kakav nam je premijer – glibov” i slično.

OBRUKAO JE Što mu je rekla ćerka za onakve nokte?

Međutim, ono što je najviše začudilo naše čitaoce je kako je Krivokapić mogao da dozvoli sebi da se ovako zapušti kada znamo da su njegove ćerke Milena i Jelena profesionalne kozmetičarke  koje imaju sopstveni salon ljepote ”Beauty Factor” u Beogradu. Nesumnjivo da se u ovom salonu radi manikir, tako da ostaje misterija kako je premijer mogao da dozvoli da obruka, ne samo sebe već i svoje ćerke.

Miloš Krivokapić: Kako će se sad pojaviti među društvo na splavovima?

Da skandal bude još veći, Krivokapić je obrukao i svog sina Miloša koji važi za jednog od najnjegovanijih mladića u regionu, koji redovno radi manikir, o čemu postoji i dokaz u vidu fotografije.

Uredništvu portala Aktuelno ostaje da apeluje na premijera da poradi malo na ličnoj higijeni i prestane da kompromituje djecu koja su uzor uglađenosti i kozmetičke sofisticiranosti.

I za kraj evo kratkog videa koji će premijeru pomoći da nađe pomoć kada je u pitanju problem sa higijenom noktiju:

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije