Povežite se sa nama

Vijesti

ODGOĐENO SUĐENJE: Kandić dostavio sudu medicinsku dokumentaciju

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Generalni sekretar Vlade Nikola Kandić, koji je optužen za izazivanje saobraćajne nesreće 2. maja kod poslovnog centra Palada, nije se pojavio na jučerašnjem ročištu, zbog čega je odgođeno za 9. februar naredne godine. To je za Pobjedu potvrdio advokat Mihailo Volkov, zastupnik porodice Popović koja je oštećena.

Kandić je upravljao službenim vozilom, izazvao saobraćajnu nezgodu u Podgorici u kojoj su dvije osobe povrijeđene, potom napustio mjesto događaja da bi pokušao da prikrije činjenicu da je vozio pijan.

To su spriječili svjedoci događaja koji su policiji saopštili da Kandićev vozač Aleksa Ćirović, koji je preuzeo na sebe odgovornost za udes, nije bio za volanom Vladinog „mercedesa“ (PG KE-819) već se pojavio naknadno.

To su saopštili predstavnici policije i tužilaštva na kontrolnom saslušanju 19. maja pred Odborom za bezbjednost i odbranu.

Udes u Podgorici dogodio se na neradni dan (Vaskrs) oko 20.10 časova, na raskrsnici Ulice Jola Piletića i Pariske komune, kod tržnog centra Palada. U drugom vozilu, kojim je upravljao Darko Popović (registarskih oznaka PG-JD 835) dva saputnika su povrijeđena.

Nakon pokušaja da se zataška ko je vozio Vladin automobil, negodovali su putnici drugog vozila, kao i još dvoje putnika iz vozila koje nije učestvovalo u toj saobraćajnoj nezgodi a tu su se zatekli, navodeći da Aleksa Ćirović nije upravljao „mercedesom“ (PG-KE 819), kako je naveo, već da je došao naknadno.

Ćirović je, inače, ugovorom od marta privremeno angažovan kao Kandićev vozač.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije