Povežite se sa nama

Vijesti

Otašević (Demokrate): Da vratimo nadoknade cetinjskim majkama

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Glasanjem za Demokrate na predstojećim izborima pod rednim brojem 7. “CRNOGORSKO, A SVJETSKO! CETINJE!”, dajete nam podršku da nastavimo dalje i još snažnije da nastavimo sa obezbjeđivanjem besplatnih udžbenika, podizanjem naknade za cetinjske bebe i za nezaposlene porodilje na 500 eura, izgradnjom stanova za mlade bračne parove, saopštila je odbornica Demokrata u cetinjskom parlamentu Ivanka Otašević.

-Svih proteklih godina Demokrate su pružale nesebičnu pomoć i podršku majkama sa troje i više djece, napisali na hiljade i hiljade tužbi i žalbi u okviru besplatne pravne pomoći, uvijek bili uz nas na svim protestima, iskreno i do kraja,  borili se svo ovo vrijeme za vraćanje naših nadoknada.

Demokrate su se borile i za sve ostale majke i za svu djecu u Crnoj Gori:

U našem, cetinjskom parlamentu izborili smo se za nadoknade za cetinjske bebe, najveće u Crnoj Gori, koje sada iznose 350€, inicirali naknade za nezapošljene porodilje, inicirali besplatne udžbenike i mnogo toga još.

Na državnom nivou, obezbijedili smo udžbenike za sve osnovce, uveli dječije dodatke, koji su već počeli da se isplaćuju za djecu do 6 godina, a već smo predali u proceduru izmjene Zakona kako bi od 1. januara dodatke primalo svako dijete u Crnoj Gori do 18 godine života, već smo predali u proceduru i Zakon o obeštećenju majki – vraćamo nadoknade majkama!- saopštila je Otašević.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije