Povežite se sa nama

Vijesti

PLATFORMA DF-a: Čekaju do ponoći, sjutra obraćanje javnosti

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Predstavnici Demokratskog fronta (DF) obratiće se sjutra javnosti u Skupštini Crne Gore vezano za platformu koja podrazumijeva formiranje nove vlade. Kako su rekli iz DF za Portal RTCG, sačekaće do ponoći, kada ističe rok koji su dali strankama parlamentarne većine da se izjasne o platformi koja podrazumijeva formiranje nove vlade

U Podgorici su danas održane sjednice rukovodećih organa jednog dijela konstituenata DF-a. Iako se očekivalo da se predstavnici ovog saveza danas obrate javnosti, to će biti urađeno sjutra u podne.

Postoje nezvanične medijske informacije da će DF u slučaju negativnog odgovora drugih partija vlasti na ponuđenu platormu, pokrenuti dijalog o organizovanju vanrednih parlamentarnih izbora, što uključuje i inicijativu za skraćenje mandata Skupštini Crne Gore. O tome, međutim, iz Fronta nijesu dali izjavu.

Diskusija i glasanje povodom inicijative iz opozicije da se izglasa nepovjerenje aktuelnoj Vladi zakazani su za ponedjeljak.

Podsjećamo, iz URA su jutros saopštili da je za njih neprihvatljivo da sa Demokratskim frontom (DF) dogovaraju vanredne parlamentarne izbore u Crnoj Gori.

Oglasila se i Ujedinjena Crna Gora, iz koje su saopštili da će glasati protiv nepovjerenja Vladi i skraćenja mandata parlamentu.

 

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije