Povežite se sa nama

Vijesti

Portal RTCG objavio vijest da će se Krivokapić vakcinisati pa izbrisali: Izvor informacije bio sinoć napravljen tviter nalog

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Svakome ko je imalo informatički pismen ili obrazovan jasno je da je riječ o parodiji i tviter nalogu koji ne pripada premijeru Krivokapiću. Urednik portala RTCG je odnedavno Marko Vešović, nekadašnja vedeta Nikole Markovića iz Dana i drug sa fudbala direktora RTCG-a Borisa Raonića

Portal Radio televizije Crne Gore sinoć je iza 22 sata objavio lažnu vijest da će se premijer Zdravko Krivokapić vakcinisati, a zatim su nakon intervencije izbrisali taj sadržaj sa portala.

Do greške je došlo nakon što je Twitter nalog koji je na kratko imao ime Zdravko Krivokapić objavio sporni tvit.

Međutim, laiku i svako me ko je imalo obrazovan i pismen jasno je da je objava postavljena pod @samodejo666 i da je taj tviter nalog napravljen juče. Tako da je odmah bilo uočljivo da je riječ o šali nekog tviteraša. Međutim, ne i za portal RTCG koju je tu vijest objavio.

Sporno je i to što bi svako ko je imalo pismen i obrazovan po načinu na koji je tvit napisan shvatio da je riječ o šali.

Ovo je još jedan u nizu skandala koji će morati da bude sankcionisan. Nedavno je objavljeno da je urednik portala RTCG Marko Vešović, nekadašnji novinar DANA, vedeta bivšeg zamjenika urednika te novine Nikole Markovića. Nije poznato na kojem konkursu je Vešović zaposlen u RTCG.

Ono što se zna da je Vešović drug sa fudbala generalnog direktora RTCG Borisa Raonića. Očito je ta veza bila jača od konkursa, pokazuju djela portala RTCG od sinoć.

Donosimo reakcije sa Twittera.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije