Povežite se sa nama

Vijesti

Prijavio direktora RTCG zbog uznemiravanja: Raonić mu „lajkovao“ sliku s djetetom dok je bio u betonjerci

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Dok je jedan od navijača koje je direktor Javnog servisa Boris Raonić prijavio policiji za nasilničko ponašanje „ležao“ u „betonjerci“ čekajući odluku u ovom predmetu, na njegov Fejsbuk profil „ušetao“ je Raonić, iako nijesu prijatelji na ovoj društvenoj mreži, i lajkovao fotografiju na kojoj je ovaj navijač sa maloljetnim djetetom.

Taj potez Raonića veoma ga je uznemirio zbog čega je odlučio da podnese policiji prijavu protiv njega u kojoj je, pored ostalog naveo, da ne želi prekršajno i krivično da ga procesuira, već samo traži od policije da ga upozore.

Raonić je protiv četvorice navijača podnio krivične prijave zbog nasilničkog ponašanja prilikom ulaska na istočnu tribinu stadiona uoči meča crnogorske fudbalske reprezentacije protiv Holandije prošle nedjelje. Nakon Raonićeve prijave navijači su ekspresno procesuirani, zadržani u policiji i više sati saslušavani u ODT-u u Podgorici. Nakon saslušanja, svi su pušteni da se u daljem postupku brane sa slobode.

U prijavi u koju je Pobjeda imala uvid, navodi se da je Raonić, dok se navijač nalazio u prostorijama za zadržavanje Centra bezbjednosti Podgorica, 14. novembra oko 18 sati, posjetio njegov profil na društvenoj mreži Fejsbuk, na kojoj nijesu „prijatelji“, i lajkovao fotografiju na kojoj se nalazi sa svojim maloljetnim djetetom.

– Taj njegov postupak me je uznemirio i izazvao osjećaj straha jer mi nije razumno da Raonić tako postupi imajući u vidu opštepoznatu činjenicu da je protiv mene podnio krivičnu prijavu zbog navodnog nasilničkog ponašanja prema njemu. Dodatno me je zabrinuo podatak da je tu fotografiju Raonić lajkovao u trenutku dok sam se nalazio, njegovom voljom i na osnovu njegove prijave, u prostorijama za zadržavanje Centra bezbjednosti Podgorica – piše u prijavi.

Kako se dalje navodi, „uzimajući u ozbir sve radnje Raonića prema meni, takav njegov postupak na Fejsbuku nijesam shvatio dobronamjernim nego provokativnim zbog čega sam zabrinut i strahujem za svoj i život svog djeteta“.

U prijavi podnosilac naglašava da ne želi da se Raonić prekršajno ili krivično procesuira.

– Kako se ne bi shvatilo ili predstavilo od bilo koga, a posebno ne od Raonića, da je moja prijava samo puki odgovor na njegovu raniju prijavu protiv mene zbog događanja na stadionu u Podgorici, zahtijevam od Uprave policije da Borisa Raonića upozna sa ovom prijavom i upozori ga na dalje ponašanje prema meni ili mojoj porodici – piše u prijavi jednog od navijača.

Na kraju, navijač zahtijeva od Uprave policije da se, zbog blagovremene preventive, Raonić upozori na dalje ponašanje i pozove da sa navijačem i njegovom porodicom izbjegava dalje provokacije bilo koje vrste.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije