Povežite se sa nama

Vijesti

PRIJETNJE NVO AKTIVISTI: Poručili mu da znaju gdje živi i da će ga ubiti

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Policija ispituje ko je osoba koja je sa Fejsbuk profila uputila prijetnje Bjelopoljcu Željku Đukiću.

To je za Pobjedu potvrdio Đukić, koji je kazao da su pijetnje uslijedile nakon Tviter objave poslanika Milana Kneževića u kojoj je prokomentarisao Đukića i njegovo članstvo u Radnoj grupi za pripremu i vođenje pregovora o pristupanju Crne Gore Evropskoj uniji za oblast pravne tekovine EU koja se odnosi na pregovaračko poglavlje 10 – Informatičko društvo i mediji.

Vlasnik Fejsbuk profila pod imenom koje je najvjerovatnije zloupotrijebljeno je Đukiću, koji je nedavno imenovan za člana jednog od timova za pregovore sa EU, poslao poruku: „Željko, znam gdje živiš, ubiću te za ovo sram te bilo. Mrtav ćeš biti“.

Otvorena prijetnja Đukiću privukla je pažnju policije koja ga je pozvala na razgovor.

Đukić je inspektorima ispričao da je prijetnje dobio u toku lajv obraćanja koje je realizovao nakon što je vijest o njegovom članstvu u Radnoj grupi izazvala reakciju. Nakon što je Đukića komentarisao lider DNP-a Milan Knežević, tu objavu podijelio je i Demokratski Front na svojoj stranici. Nakon toga krenuli su da se nižu novi uvredljivi komentari sa ciljem poniženja Đukića, a sve je kulminiralo i otvorenom prijetnjom smrću.

-Što ima veze što je jedan od pregovarača sa EU Željko Đukić zaljubljen u Mila i što je radio u mesari Franca. I u Evropskoj uniji se jede kulen, džigerica, brizle, sarma i popeci. Imao sam i ja jednog mesara koji perfektno odvaja pečenicu od rebara, ali nije prošao, jer zna samo ruski, tvit je Kneževića koji je prenijelo više portala, Pink M, zvanična stranica Demokratskog fronta i niz drugih Fejsbuk stranica

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije