Povežite se sa nama

Vijesti

PZP: Priveden naš aktivista Danilo Vukčević

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Kako saznajemo, interventa jedinica optužuje Vukčevića da je zapravo on njima prijetio, ne marivši za svedoke koji su bili prisutni. Ovim putem i u ime nase partije apelujemo na nadležne organe da se naš aktivista pusti na slobodu. U suprotnom ćemo biti svjesni da je sjenka starog režima i dalje prisutna u ovoj instituciji, poruka je Mreže mladih PzP

Mladi aktvista DF-a Danilo Dačo Vukčević priveden je danas oko 11 sati, saopštila je Mreža mladih Pokreta za promjene.

“Ovo nije prvi put da se ovaj mladić privodi zbog političkog neslaganja sa lokalnim režimom. Naime, interventna jedinica je bez povoda, kao i svaki put ranije, izvršila bezrazložno zaustavljanje vozila. Potom su uslijedile prijetnje od strane policije kao što su “polomićemo ti ruke i noge” a pošto je bio sa stricem u kolima iste uvrede i prijetnje su upućene i njemu. Doduše, stric Vukčevića nije reagovao, ali je Danilo reagovao na ovu zloupotrebu službenog položaja upitavši zašto se tako ponašaju prema njima”, navoder iz Mreže mladih PzP.

Nakon toga je priveden samo Vukčević, ne i njegov stric.

“Kako saznajemo, interventa jedinica optužuje Vukčevića da je zapravo on njima prijetio, ne marivši za svedoke koji su bili prisutni. Ovim putem i u ime nase partije apelujemo na nadležne organe da se naš aktivista pusti na slobodi. U suprotnom ćemo biti svjesni da je sjenka starog režima i dalje prisutna u ovoj instituciji”, poruka je Mreže mladih PzP.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije