Povežite se sa nama

Vijesti

Radulović: Ne kvarim ja odnose sa Srbijom, ali je za tango potrebno dvoje…

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Govoreći o parlamentarnoj većini Radulović je ocijenio da sa njima ne postoji način dogovora u vezi sa načelima

Ministar vanjskih poslova Đorđe Radulović kazao je danas u Skupštini, gdje se raspravlajlo o Interpelaciji za njegovo razrješenje, da on ne kvari odnose sa Srbijom, što mu, kako tvrdi, spočitava dio vlasti, već da želi najbolje odnose s tom državom.

“Sve inicijative i zvanični susreti sa Srbijom pokrenuti su od mene. Ali za tango je potrebno dvoje…“, istakao je on.

Gvoreći o parlamentarnoj većini Radulović je ocijenio da sa njima ne postoji način dogovora u vezi načela.

“Odbili ste pet karijernih diplomata, uz argument da rade u MVP-u. Gdje profesionalni diplomata treba da radi?“, pita on.

Prema njegovim riječima, Crna Gora je zarobljena u savršenoj oluji, perfektnom tangu, nevidljivoj koaliciji dva populizma.

“Kao što DPS nije mjera crnogorstva, tako ni politike DF-a nisu mjera srpstva. Niti su jedni procrnogorski, niti su drugi prosprki. Oni su samo ekstremni”, smatra on.

Ukoliko, kazao je Radulović, umjerena, građanska, emancipovana, kulturna i normalna Crna Gora želi da preživi, dva ekstrema moraju da se reformišu ili politički oslabe.

“Jedino tako ćemo imati Crnu Goru svih nas. Bez obzira kakvo bude glasanje o interpelacji i nepovjerenju Vladi, ostajem čiste savjesti uz najbolju vjeru da budem na raspolaganju kako bismo gradili bolju Crnu Goru“, zaključio je Radulović.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
1 Komentar
Prijava
Notifikacija
guest
1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Čile
Čile
11.12.2021. 00:08

Najveći ekstremi koji rovare po CG su popovi i kriminalci iz ove crkve raspale, a DPS je najviše pogriješio što se nije obračunao sa pojedinima odmah nakon obnove nezavisnosti. Crnogorci ne mogu u svoje crkve, alo!

Sponzor

Najčitanije