Povežite se sa nama

Vijesti

RADUNOVIĆ: Nema nestranačke Vlade sa stranačkim funkcionerima

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Šef poslaničkog kluba Demokratskog fronta u Skupštini Slaven Radunović ističe za “BORBU” da na osnovu izjave premijera Zdravka Krivokapića da će da formira sopstvenu partiju “da nema nestranačke Vlade sa stranačkim funkcionerima”.

“Svaki građanin Crne Gore po Ustavu ima pravo da se partijski angažuje kao i da glasa koga god hoće. Međutim kada neko kao nestranačka ličnost uđe u Vladu ili postane premijer on partijskim angažmanom gubi mogućnost da dalje obavlja tu funkciju, sve dok se na izborima sa svojom partijom ne izbori za podršku građana”, precizirao je on.

Radunović smatra da teoretski, prema tome, ukoliko, bilo Krivokapić, bilo Spajić ili bilo koji drugi ministar osnuju stranku, postanu njeni članovi ili istu promovišu, istog momenta prestaje mogućnost da ovakva Vlada funkcioniše i prestaje da ima podršku.

“Što se situacije u Crnoj Gori tiče ova Vlada nema odavno podršku DF-a, tako da mi smatramo da ona treba da bude promijenjena, formirali oni stranku ili ne”, navodi on i dodaje:

“Ako iko od njih ima ambiciju da se dalje bavi politikom ja ga ohrabrujem da osnuje stranku i da se okuša u izbornoj trci”, zaključuje u izjavi za “BORBU” Radunović.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije