Povežite se sa nama

Vijesti

RAONIĆ: Nemam problema s kritikom

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Generalni direktor Javnog servisa Boris Raonić komentarisao je sinoćne uvrede grupe navijača reprezentacije Crne Gore koje su mu upućene dok je pokušavao da uđe na istočnu tribinu Stadiona pod Goricom pred meč protiv Holandije, i najavio krivične prijave.

“Svjestan sam da obavljanjem javne funkcije u paketu dobijam i obavezu povećanog stepena tolerancije prema kritikama, i sa tim zaista nema problema, dok god su izrečene uz minimalnu pristojnost. Međutim, večeras sam bio sa maloljetnim sinom i nekoliko njegovih drugara i oni su bili šokirani i uplašeni divljačkim ponašanjem i urlicima 20-ak osoba koji se predstavljaju kao navijači, i zbog čega sam otišao da utakmicu ispratimo s druge tribine”, napisao je Raonić na Facebooku.

Prema  njegovim riječima, na profesionalnu čast nek služi medijima koji su likovali nad ponašanjem ovih “navijača” u prisustvu maloljetnog sina i njegovih drugara, i prenosili otužne koemntare sa društvenih mreža koji su podržavali onakvo ponašanje.

“Ali, što se tiče tih hrabrih momaka koji su se onako ponašali pred maloljetnom djecom – njihova čast me ne zanima, ali me zanima njihova krivična odgovornost. Stoga ću podnijeti krivične prijave protiv njih zbog nasilničkog ponašanja, i ostaviti policiji da radi svoj posao”, najavio je Raonić.

Junaci, dodao je on, neka objave snimke kako smo se držali dok smo bili licem u lice, umjesto snimaka dok sam bio 100 metara dalje.

“Čestitka reprezentaciji na igri. Vukotić je pokazao šta je poetska pravda. Vujnović isto. Hvala na podršci kolegama, Deju, ministrima, poslanicima vlasti i opozicije, NVO kolegama… Opustite se, srce mi je zbog dva gola naše djece puno! Idemo dalje”, zaključio je Raonić.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije