Povežite se sa nama

Vijesti

REAGOVANJE: “Vujović zna da ne može da smjesti Demokrate u matrice”

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Zlatko Vujović odlično zna da su Demokrate državotovorna, građanska partija čije su osnovne vrijednosti i ciljevi država vladavine prava i jednakih šansi za sve, i prevazilaženje ciljano nametnutih podjela koje Crnu Goru decenijama drže vezanom u mrtvi čvor unutrašnjeg sukoba, a time i u pat poziciji koja ne dozvoljava unutrašnji dogovor i razvoj, saopšteno je iz te partije. Dodali su da svaka njihova akcija korespondira sa tim načelima

Demokrate su reagovale na analizu Vujovića koji je kazao da je ta partija smanjila svoj koalicioni kapacitet. Događajima na Cetinju i činjenicom da njihova lojalnost SPC-u i njenoj programskoj orijentaciji predstavlja temelj svih odluka ove partije, smatra Vujović, jasno su pozicionirali Demokrate na političkoj sceni.

“Ovaj specijalista za izborne prevare i izigravanje izborne volje građana i čovjek koji je pomogao svaku izbornu krađu DPS-a nastavlja sa svojom smjehotresnim obmanama u pokušaju da Demokrate ideološki ili djelom silom na sramotu smjesti u jednu od dvije projektovane matrice kojima se do kosti dijeli Crna Gora. Jer to je budućnost koju su DPS profiteri namijenili Crnoj Gori”, navodi se u saopštenju Demokrata.

Oni navode da su svemu tome  Demokrate istinski neprijatelj, i da ih zbog toga npokušavaju diskreditovati.

“Jer mi smo onaj put koji neutrališe otrov dvije projektovane podjele Crne Gore. Mi smo oni koji se ne priklanjaju obmani, i kojima bi zbog toga najradije začepili usta, oduzeli pravo i da govorimo. Srećom po Crnu Goru, to rade veoma neuspješno”, kazali su iz te partije.-

Tvrde da iz Vujovića stoji DPS i da je njegov zadatak da analitikom “produbljuje podjele, dezinformiše javnost i stvara zablude”.

“Odlično Vujović zna da su Demokrate državotovorna, građanska partija čije su osnovne vrijednosti i ciljevi država vladavine prava i jednakih šansi za sve građane, borba protiv kriminala i korupcije koji su razjeli i ekonomsko i moralno tkivo ovog društva, i prevazilaženje ciljano nametnutih podjela koje Crnu Goru decenijama drže vezanom u mrtvi čvor unutrašnjeg sukoba, a time i u pat poziciji koja ne dozvoljava unutrašnji dogovor i razvoj. I svaka naša akcija korespondira sa tim načelima. Ali je neuporedivo važnije da to znaju građani Crne Gore, i to je najveći problem Zlatkove analitike: prevara više ne prolazi”, zaključuje se u reagovanju Demokrata.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
1 Komentar
Prijava
Notifikacija
guest
1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Naroz
Naroz
22.11.2021. 04:03

Napisaše li ovi “državotovorna” partija!?! Moguće, samo koja li je to država u pitanju?

Sponzor

Najčitanije