Povežite se sa nama

Vijesti

Šaranović: Demokrate su garant stabilnosti spoljne politike Crne Gore

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Poslanik u Skupštini Crne Gore i sekretar za ekonomska pitanja Demokratske Crne Gore Danilo Šaranović i internacionalna sekretarka Demokratske Crne Gore, Valentina Minić, sastali su se sa savjetnikom u Ambasadi Kanade sa sjedištem u Beogradu Dejvidom Morganom i Vladanom Miladinovićem, zaduženim za politička i ekonomska pitanja kao i za odnose sa medijima Ambasade Kanade.

Kako su naveli domaćini susreta, poželjeli su srdačnu dobrodošlicu predstavnicima Ambasade Kanade u prostorijama Demokratske Crne Gore i iskazali veliku zahvalnost na prilici da upoznaju svoje sagvornike sa aktuelnim društveno političkim temama u zemlji.

Ističući da je ovo njegova prva zvanična posjeta, Morgan je iskoristio priliku da prenese stav ambasade Kanade da u potpunosti podržava Crnu Goru na putu daljih evropskih integracija.

Šaranović je upoznao svoje sagovornike sa aktuelnim političkim prilikama u Crnoj Gori, ističući da je “Demokratska Crna Gora u proteklih godinu dana pokazala dosljednost i principijelnost u realizaciji proklamovanih ciljeva iz sporazuma, koji su potpisali lideri pobjedničkih koalicija, a čiji je autor predsjednik Skupštine Crne Gore, Aleksa Bečić”.

“Demokratska Crna Gora garant stabilnosti spoljne politike Crne Gore, i kao građanski orijentisana partija koja okuplja ljude svih vjera i nacija, teži punoj posvećenosti evroatlanskim integracijama i dugoročnoj stabilizaciji društvenih i političkih prilika u našoj zemlji, kako bi se na taj način posvetili rješavanju ekonomskih i socijalnih pitanja koja opterećuju naše građane”, zaključio je Šaranović.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
1 Komentar
Prijava
Notifikacija
guest
1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Čile
Čile
11.11.2021. 16:33

A unutrašnje?

Sponzor

Najčitanije