Connect with us

Vijesti

SKANDALOZNO: Zbog prijetnji Raoniću uhapšene tri osobe

Published

on

Policija je uhapsila N.S. (36), L.V. (38) i B.J. (37) zbog sumnje da su odgovorni za verbalni napad i prijetnje upućene generalnom direktoru RTCG Borisu Raoniću, dok se za četvrtom osobom traga. Njima se na teret stavlja krivično djelo nasilničko ponašanje. Uhapšeni će biti saslušani u Osnovnom državnom tužilaštvu.

Policija je, kako je ranije saopšteno, postupila po prijavi u odnosu na događaj koji se preksinoć dogodio uoči odigravanja fudbalske utakmice na Gradskom stadionu pod Goricom.

-U prijavi se navodi da je generalnom direktoru Radio Televizije Crne Gore Borisu Raoniću od strane više drugih lica spriječen ulazak na tribinu, te da mu je od strane ove grupe upućeno više riječi uvrjedljivog sadržaja-, navodi se u saopštenju policije.

Za ovo krivično djelo je predviđena kazna zatvora od šest mjeseci do pet godina.

-Ko grubim vrijeđanjem ili zlostavljanjem drugog, vršenjem nasilja prema drugom, izazivanjem tuče ili drskim ili bezobzirnim ponašanjem ugrozi spokojstvo građana ili remeti javni red i mir, ukoliko je to izvršeno u grupi ili je nekom licu nanesena laka tjelesna povreda ili je došlo do teškog ponižavanja građana, kazniće se zatvorom od šest mjeseci do pet godina-, navodi se u Krivičnom zakoniku.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije