Povežite se sa nama

Vijesti

Smolović: Otkazivanje vozova udar na građane Bijelog Polja i sjevera

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Predsjednik Opštine Bijelo Polje Petar Smolović uputiće oštar protest Željeznici Crne Gore, Ministarstvu saobraćaja i Vladi činjenice da su jutros otkazana polaska dva voza.

Podsjećamo, iz Željezničkog prevoza su saopštili da je Željeznička infrastruktura bez njihove dozvole obustavila saobraćanje vozova br. 6103 u 09:38h iz Bijelog Polja za Bar i voza br. 6102 u 15:30h iz Bara za Bijelo Polje.

Prvi čovjek bjelopoljske Opštine saopštio je za Pobjedu, da je ovo je udar na osnovne životne potrebe građana ne samo Bijelog Polja nego i čitavog sjevera države.

”Ukidaju đačke i studentske vozove koje koriste građani na sjeveru, posebno u zimskim uslovima i kada je gorivo poskupilo. Ovo je nastavak neprimjerenog odnosa prema Sseveru države”, poručio je Smolović.

Željeznički prevoz Crne Gore je, kako je saopšteno, da bi izašao u susret korisnicima svojih usluga, organizovao privremeni alternativni prevoz autobusima sa istim polascima iz Bara i Bijelog Polja.

“O svim daljim aktivnostima korisnici naših usluga će biti blagovremeno informisani – navodi se u saopštenju Željeznice.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije