Povežite se sa nama

Vijesti

Spajić i treći dan zaredom uhvaćen kako nepropisno parkira: Bahati ministar po stanovima promoviše budžet u sred radnog vremena!?

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Civilizovano ponašanje nalaže da bi i nakon prvog ili drugog puta trebalo povesti računa gdje se parkira. A kada se to dogodi i treći put, onda je opšte poznato kako se to zove – bahatost i bezobrazluk

Ministar finansija i socijalnog staranja Milojko Spajić definitivno ima problem zbog kojeg bi trebalo da se nekom obrati!

Spajić je i juče ponovo uhvaćen kako nepropisno parkira svoj službeni Rendž rover. Podsjetimo, Portal Aktuelno je u četvrtak objavio da je Spajić bahato parkiran na mjestu za invalide, dok smo u petak donijeli tekst o novom nepropisnom parkiranju i malverzacijama u vezi izgleda i mijenjanja tablica na službenom automobilu.

Civilizovano ponašanje nalaže da bi i nakon prvog ili drugog puta trebalo povesti računa gdje se parkira. A kada se to dogodi i treći put, onda je opšte poznato kako se to zove – bahatost i bezobrazluk.

Spajić je juče ponovo uslikan u dijelu grada kod zgrade Ljubović. Korisnici društvenih mreža napisali su da je ministar uslikan u 14:16, dakle, u sred radnog vremena. Za razliku od prethodnog dana sada je automobil bio parkiran desetak centimetara više na trotoaru!!! Ali je i dalje zauzimao dio ulice i onemogućavao pješake da koriste trotoar. 

Na sajtu Ministarstva finansija nije navedeno da je Spajić imao bilo kakvu službenu obavezu u ovom dijelu grada. Kako se komentariše po društvenim mrežama, Spajić je vjerovatno krenuo da “po stanovima” promoviše svoj plan Evropa sad. Međutim, čini se da od toga neće biti ništa jer je DF jasno saopštio da neće podržati plan Spajića, tako da će taj ekonomski program biti pretvoren u Evropa NIKAD! Baš onako kako to sugerišu Spajićevi saobraćajni maniri.

Pogledajte fotografiju koja je snimljena u petak.

 

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije